Mitől szédülhetek?
Figyelt kérdés
2 hete reggel borzalmas forgó szédülésre ébredtem. Alig bírtam felkelni, rákerestem hogy BPPV lehet, megcsináltam az Epley manővert, jobb lett de azóta is tart a szédülés, bizonytalanság. Voltam fül orr gégészeten, ott is BPPV-t mondtak és hogy szedjem a Betagent és csináljam a nyaktornát. Ennek 2 hete de nem múlt el. A bal oldalamra képtelen vagyok lefeküdni mert felerösödik a szédülés. Balra minden nehezebb. Fejem js fáj ha balra fekszem. Kedden megyek vissza kontrollra. Valaki járt már így? Mitől múlt el neki?tegnap 21:24
2/3 anonim válasza:
Van egy BPPV csoport a fb-on, rengetegen szenvednek ettől és ahogy olvastam, nem nagyon van rá megoldás.
3/3 anonim válasza:
Mi az, hogy mitől szédülsz?
Megvan a diagnózis!
Mi a kérdés??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!