Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Másnak is lemegy a makkról a...

Másnak is lemegy a makkról a fitymája?

Figyelt kérdés

Mindig, ha feláll a péniszem, hátra csúszik rajta a bőr és ott marad akkor is, ha újra puha lett.

Normális ez így?

dec. 4. 14:44
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
#10: nem volt furcsa érzés?
dec. 4. 16:25
 12/23 A kérdező kommentje:

Akkor ne is foglalkozzam ezzel?

Hagyjam úgy?

De egyáltalán miért ilyen? Hisz a bőr feladata nem az, hogy védje a makkot?

dec. 4. 16:31
 13/23 anonim ***** válasza:
73%

Mitől kéne védeni a makkot? Milyen veszély leselkedik rá? Semmilyen.

A bőr max annyiban segítség, hogy aktus során csökkenti a surlódást. De ha a nő kellően benedvesedik, akkor még arra sincs szükség.

dec. 4. 16:57
 14/23 A kérdező kommentje:
Egy valami lemaradt, ami segíthet, 16 vagyok. Szóval még nem zárult le teljesen a pubertás kor
dec. 4. 18:40
 15/23 anonim ***** válasza:
81%
Normális. Rövidebb a fitymád ezért csúszik hátra, amikor merev lesz. Nekem hosszabb a fitymám ezért csak kicsit megy hátra a fityma.
dec. 4. 19:48
 16/23 anonim ***** válasza:
86%
Én direkt kezdtem el hátrahúzva hordani, épp kb 16 évesen. Nekem teljesen bevált, és már nem szeretném, hogy újra a makkomon legyen a bőr. Eleinte furcsa érzés volt, egyben kicsit izgalmas is, aztán teljesen megszoktam. Szerintem próbáld ki, milyen, ha hagyod, hogy hátrahúzva maradjon. Aztán majd meglátod, hogy neked mennyire tetszik így.
dec. 4. 22:03
 17/23 anonim ***** válasza:
82%

Persze, furcsa érzés volt ahhoz képest amikor fedi a makkomat az alsónadrágban, mert azt szoktam meg, így nyilván érzékenyebb ha nincs rajta. De nem olyan rossz, hogy azonnal visszahúzzam rá. 💁🏻‍♂️ Hogy milyen életkorban marad fitymátlanul a makkod, az nem sokat változtat ezen az érzésen szerintem. 16 évesen épp úgy lehet furcsa, mint egy 26 évesnél. 🙃

(#10-es voltam)

dec. 4. 22:30
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is mindig ez van, ha feláll akkor magától hátracsúszik a fitymám és általában úgy is marad. De gondolom a többségnek ez így működik. Örülj neki, mert ezek szerint nincs szűkületed

17F

dec. 7. 16:01
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem, nem, kedves előző válaszoló, nálam nem így működik. Ha feláll, olyankor csak kb a makkom harmada látszik ki, de nekem sincs szűkületem, mert simán le tudom húzni a fitymámat a makkom pereme alá amikor megduzzad. 😊
dec. 7. 19:52
 20/23 DreamLord válasza:
65%
Nekem elég nagy makkom van, petyhüdten is 5 cm felett van és gyakran húzódik hátra rajta a bőr, de soha nem szárad úgymond ki. Mereven (több mint 6 cm-es így a makk) magától hátra húzódik teljesen, sőt annyira, hogy 12 cm-en nincs bőr a farkamon. Elég látványos, szeretik a nők.
dec. 27. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!