Másnak is lemegy a makkról a fitymája?
Mindig, ha feláll a péniszem, hátra csúszik rajta a bőr és ott marad akkor is, ha újra puha lett.
Normális ez így?
Akkor ne is foglalkozzam ezzel?
Hagyjam úgy?
De egyáltalán miért ilyen? Hisz a bőr feladata nem az, hogy védje a makkot?
Mitől kéne védeni a makkot? Milyen veszély leselkedik rá? Semmilyen.
A bőr max annyiban segítség, hogy aktus során csökkenti a surlódást. De ha a nő kellően benedvesedik, akkor még arra sincs szükség.
Persze, furcsa érzés volt ahhoz képest amikor fedi a makkomat az alsónadrágban, mert azt szoktam meg, így nyilván érzékenyebb ha nincs rajta. De nem olyan rossz, hogy azonnal visszahúzzam rá. 💁🏻♂️ Hogy milyen életkorban marad fitymátlanul a makkod, az nem sokat változtat ezen az érzésen szerintem. 16 évesen épp úgy lehet furcsa, mint egy 26 évesnél. 🙃
(#10-es voltam)
Nálam is mindig ez van, ha feláll akkor magától hátracsúszik a fitymám és általában úgy is marad. De gondolom a többségnek ez így működik. Örülj neki, mert ezek szerint nincs szűkületed
17F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!