Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Akik hátul tartják a fitymát...

Akik hátul tartják a fitymát a makk mögött, azoknak tágabb lesz a fitymája?

Figyelt kérdés
szept. 23. 23:52
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
39%
Senki sem tartja hátra húzva
szept. 23. 23:57
 2/20 anonim ***** válasza:
75%
Ha nem feszül a bőr, nem feszül hátrahúzva sem, szóval nem valószínű, hogy bármi hatással lenne rá, ha hátra van húzva.
szept. 24. 00:00
 3/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
62%
Mert ki tartja hátra húzva? Illetve minek kellene úgy lennie?
szept. 24. 00:26
 4/20 anonim ***** válasza:
58%
De miért kéne hátra húzva legyen? Senki nem tartja úgy, valszeg hozzádörzsölődne az alsóneműhöz ami fájdalmas, vagy kellemetlen lenne egy idő után.
szept. 24. 01:10
 5/20 anonim ***** válasza:
77%
Így tartom és épp azért mert jobb. Tisztább a makkom, nincs azóta fertőzésem, nem gyullad be. Nem dörzsöl egyáltalán, hozzászoktam gyorsan és eszembe nem jutna ráhúzni újra. Nekem haverok mondták, és előtte is tudtam erről a verziórol.
szept. 24. 08:30
 6/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
73%
Ez valami új hülyeség. Makkot tisztán tartani rendszeres mosakodással lehet. Ha ennek ellenére vannak problémáid, akkor keress fel szakembert. De ha neked így jó, akkor csináld.
szept. 24. 08:34
 7/20 anonim ***** válasza:
78%
Szakembernél is voltam, és azt mondta nagyon jól teszem, ugyanazok az előnyök csak nem kell műtét. Egyik haveromnak pont orvos ajánlotta, úgyhogy nézz utána tényleg ajánlják orvosok és nem okoz bajt.
szept. 24. 08:37
 8/20 Ypszilon1980 ***** válasza:
67%
#7:Oké, majd akkor utánanézek, bocsi, csak erről még sosem hallottam.
szept. 24. 09:01
 9/20 anonim ***** válasza:
95%

Rendszeresen feljön ez a téma itt is és más forumokon is. És mindog van valaki aki foggal körömmel ragaszkodik ahhoz hogy ez a házrahúzva tartás ez a legjobb dolog a világon és mindenkinek azt kellene csinálnia. Kb úgy mint azok akik rqgaszkodnak hozzá hpgy a körülmetélés az a legjobb dolog ami történhetett az életükben.

Nincs azzal gond ha valaki ugy hordja, vagy megcsináltatta a mütétet. Szive joga, ő teste ő magánügye.

De azt sosem fogom megérteni hogy miért erölködnek sokan azzal hogy mindenki mást is meg akarnak győzni.

Én személy szerint probáltam anno, de nekem csak kiszáradt és hámlott a makkom ezért visszatértem a szokásos, természetes állapothoz.

Nem mindenkinek egyforma a bőre, a teste, a genetikája. Van akinek bejön van akinek nem. El kell fogadni hogy nem vagyunk egyformák nem fog mindenkinek ugyan az müködni.

Egyébként a kérdéshez pedig a válasz az hogy elvileg igen, de inkább kicsit megrövidül a fityma. Legalábbis ezt olvastam olyanoktól akik már évek ota úgy tartják. Vissza tudják huzni a bört de már automatikusan hátramegy vissza.

De persze ez mindenkinél más. Minden fityma más és minden pénisz más.

szept. 24. 09:13
 10/20 anonim ***** válasza:
89%

Nő vagyok és nem értem :D

Hogy marad ott??? A bőr rugalmas, nem kéne visszaugrania?

szept. 24. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!