Akik hátul tartják a fitymát a makk mögött, azoknak tágabb lesz a fitymája?
Rendszeresen feljön ez a téma itt is és más forumokon is. És mindog van valaki aki foggal körömmel ragaszkodik ahhoz hogy ez a házrahúzva tartás ez a legjobb dolog a világon és mindenkinek azt kellene csinálnia. Kb úgy mint azok akik rqgaszkodnak hozzá hpgy a körülmetélés az a legjobb dolog ami történhetett az életükben.
Nincs azzal gond ha valaki ugy hordja, vagy megcsináltatta a mütétet. Szive joga, ő teste ő magánügye.
De azt sosem fogom megérteni hogy miért erölködnek sokan azzal hogy mindenki mást is meg akarnak győzni.
Én személy szerint probáltam anno, de nekem csak kiszáradt és hámlott a makkom ezért visszatértem a szokásos, természetes állapothoz.
Nem mindenkinek egyforma a bőre, a teste, a genetikája. Van akinek bejön van akinek nem. El kell fogadni hogy nem vagyunk egyformák nem fog mindenkinek ugyan az müködni.
Egyébként a kérdéshez pedig a válasz az hogy elvileg igen, de inkább kicsit megrövidül a fityma. Legalábbis ezt olvastam olyanoktól akik már évek ota úgy tartják. Vissza tudják huzni a bört de már automatikusan hátramegy vissza.
De persze ez mindenkinél más. Minden fityma más és minden pénisz más.
Nő vagyok és nem értem :D
Hogy marad ott??? A bőr rugalmas, nem kéne visszaugrania?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!