Van akinek egész nap hátra van húzva a fitymája?
Figyelt kérdés
Én ha hátrahuznám, egy idő után biztos fájna a surlodastol, vagy kb egész nap állna mert ingerel. Van olyan aki így hordja? Nem faj neki? Értelmes válaszokat előre köszönöm2019. febr. 28. 16:51
1/9 anonim válasza:
A nem normálisok így hordják,és erre biztatnak másokat is .
3/9 anonim válasza:
Igen ,lehet lepontozni,meg a higéniára is hivatkozni .
A természet olyat nem alkotott ami az egészségre káros lenne .A szemhéjatokat miért nem huzatjátok fel a homlokra ?
Igy a szemetek is nagyobbnak látszódna .
4/9 anonim válasza:
Én igy hordom, semmi gondot nem okoz. Van aki szerint hülyeség hát ez van, nekem bajom nem volt belőle.
5/9 anonim válasza:
Legalább kidörzsölődnek a makkon lévő érző idegvégződések.A a makk felszine orvosi megnevezéssel kérgessé válik,és azt a kellemes jó érzést sosem éled át szexnél,mint aki bőrrel rendelkeznek .
6/9 anonim válasza:
Vki magyarazza mar el miert olyan jo ha fedetlen??
8/9 anonim válasza:
Fiatal koromban egyszer kíváncsiságból kipróbáltam.
Alapból érzékeny a makkom, fura volt, de egy idő után megszoktam ahogy dörzsölődik a nadrágban. Ennyitől nekem nem állt fel. Viszont a nap végére teljesen bedagadt a fitymám és fájt is. Azóta nem csinálom, nem látom értelmét.
9/9 anonim válasza:
Mindig fedetlen a makkom, mivel nincs fitymám. Az idegvégződéseim meg köszönik, jól vannak.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!