Kisfiamnak berepedt a fitymája, mit tegyek?
Azért repedt, mert már szűkület van. Ha nem lenne, akkor nem redezett volna be a fityma.
Bepanthen, neogranormon vagy valamilyen hámosító krém segít.
Ha nem lenne szűkülete, eleve tornáztatasra sem lenne szüksége.
Menjetek orvoshoz és műtessétek meg még mpst, amikor még nem traumatizálják emlékek.
Ez a Ti hibátok! Miért nyúltatok hozzá? Az orvos felszólítása ellen is csináltátok, annyira gáz ez a sok fitymahúzogató anyuka.
Mit tegyél? Vidd el az orvoshoz, mert a repedés miatt tovább fog szűkülni és mondd el neki, hogy a javaslata ellenére te húzogatod neki!
Nem értem, hogy miért kell szembemenni egy orvosi kijelentéssel... ezt elbasztátok, sajnálom. Nagyobb kárt okoztatok bele, mint gondolnád...
Vidd el az orvoshoz! Nehogy nyútsd tovább, te normális vagy? Orvoshoz kell vinni, egy 12 hónapos gyerekről van szó, nem egy 40 évesről.
Ha nem viszed el, be fog gyulladni a berepedés, mivel a pelenkában egész nap elfertőződik, arról nem is beszélve, hogy a széklet is elkenődik rajta, ha kakil.
Én nem értem amúgy, hogy milyen szülő vagy te? Az orvos ellen cselekszel aztán kiírsz a gyk FÉRFIAK egészsége kategóriába (a tiéd ugye 12 hónapos és nem férfi), ahol érett férfiak vannak zömével.
Az ilyen szülőket úgy nyakon b@sznám, hogy kitekeredne a nyaka!
Üdvözlettel: egy egészségügyben, gyermek részlegen dolgozó szakdolgozó (ha ez neked mond valamit)
Nem kell szétszedni a kérdezőt, mert erről megoszlanak a vélemények. Van olyan gyermekorvos aki nem javasolja és van aki igen.
Egy ismerősöm esetében a védőnő javasolta, a gyermekorvos nem.
Felnőttek esetében is enyhe szűkület esetében van olyan orvos, aki megpróbálja a szteroid alapú krémet, van aki nem, és azonnal műtétez javasol. Szóval orvosa válogatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!