Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 16- éves vagyok, lassan 17...

16- éves vagyok, lassan 17 nem tudom számít e de 163cm magas, 68kg. 12cm a a szerszám, szerintetek várható még növekedés? Eléggé mondhassuk kissebség komplexusom van ettől már kb. Nap mint nap.

Figyelt kérdés

nov. 26. 00:28
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%

“A személyiséged fontosabb, mint a farkad.” - Barátzónában ez teljesen igaz, de ha onnan tovább szeretne lépni egy lánnyal és szexelni is, ahhoz viszont már édeskevés.

dec. 2. 16:00
 12/26 anonim ***** válasza:

11! Ha baratzonaban vagy akkor onnan nem fogsz "előlépni". A baratzona lényege, hogy aki oda kerül ott is marad...viszont bsgy előnye, hogy tartós!

Én azt mondom,vhogy ekit szeretsz azt tedd baratzonába! A selejtekkel meg dugsz.

dec. 3. 00:15
 13/26 anonim ***** válasza:
0%

10#

163 centis magassághoz ebben a korban 48 kiló tökéletes lenne, igen.

dec. 3. 00:22
 14/26 anonim ***** válasza:
13! Hát ha mondjuk úgy akar kínozni mint egy anorexiás, aki se egy kiló zsír vagy izom nincsen...
dec. 3. 10:13
 15/26 anonim ***** válasza:
*kinézni
dec. 3. 10:13
 16/26 anonim ***** válasza:
57%

14#

Akkor fogalmazzunk úgy, hogy számomra a kérdező akkor lenne a legvonzóbb, ha 163 centis magasságához 48 kg körül lenne, mert az ő korában ez jelenti az átlagos, vagy áltagosan kisportolt testet. Az én exem 17 évesen 170 cm és 50 kg volt és atléta sportoló volt. Persze nem mindenki ilyen alkat, ezzel tisztában vagyok, de az a válaszom helytálló, hogy ha a kérdező magasság/súly aránya megváltozik, akkor a nemi szerve mérete is látszatra meg fog változni. Ha csak elkezd napi 20 percet sportolni és lead 5 kg-ot a súlyából, már ez nagyban hozzájárul az egészségéhez és az önbizalmához is. (Ezt magamból kiindulva tudom.)

Ettől függetlenül, vannak olyan nők és férfiak is, akiknek ez a testalkat jön be, tehát nem reménytelen így sem párt, de főleg nem reménytelen alkalmi kapcsolatot találni. A kölcsönös szimpátia megléte esetén a nemi szerv mérete jelentéktelen dolog, fontosabb az ápoltság és a viselkedés.

dec. 3. 11:44
 17/26 anonim ***** válasza:

megértelek, ez hogy ki milyen testet kap a genetikai allélok kotyvalékának az eredménye, nagyszülőtől is lehet olyan növekedési hormon háztartást kapni aminek köszönhetően valaki 2 méteres valaki meg 150.. gének átugranak nemzedékeket

hazudhatnánk de nem, ne várd hogy 18 centis lesz, neked ennyi jutott.

kis bohóccal csinálj nagy cirkuszt a személyiségeddel fogod a lányok bugyiját leejteni nem a méreteddel.

dec. 3. 12:51
 18/26 anonim ***** válasza:

16! Bocsi, de nevetséges, amit írsz, a pénisz méretet a testsúly nem befolyásolja. Az meg, hogy te a cingar pasikat szereted az egy dolog...

Mesélek én a 190 centivel mikor 140 kilóra híztam is ugyanakkora farkam volt mint most 84 kilósan...amúgy rám mindenki azt mondja, hogy túl vékony vagyok.

dec. 3. 14:30
 19/26 anonim ***** válasza:

18#

Félreértettél. Azt írtam, nagyobbnak látszik, vagyis arányaiban nagyobb, főleg ha kevesebb hasi zsírba ágyazódik.

dec. 3. 22:21
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

En 17 vagyok es mar kb 3 eve nem nott a farkam bar lehet nalad maskepp lesz

Bar en magasabb vagyok mint te es a farkam is valamivel nagyobb

dec. 7. 16:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!