Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » 16- éves vagyok, lassan 17...

16- éves vagyok, lassan 17 nem tudom számít e de 163cm magas, 68kg. 12cm a a szerszám, szerintetek várható még növekedés? Eléggé mondhassuk kissebség komplexusom van ettől már kb. Nap mint nap.

Figyelt kérdés

nov. 26. 00:28
 1/9 anonim ***** válasza:
163 cm - hez pont jó a 12 cm. No para.
nov. 26. 00:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Elképzelhető hogy növekszik még, de egyébként a magasságodhoz teljesen jó a méret.

Amit meg kell tanulnod, az az hogy nem másokkal foglalkozol, és nem hasonlítgatod össze magad másokkal ilyen szinten, különben tele leszel komplexusokkal, és hidd el, ez nem lesz nyerő egy csajnál sem. Az hogy valakinek 18 centis a farka, még nem jelenti azt, hogy jó is az ágyban egyébként. A te méreteddel is simán tudsz orgazmust okozni a partnerednek.

nov. 26. 06:15
 3/9 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Nem biztos, hogy fog már nőni. De miért van emiatt kisebbségi komplexusod?
nov. 26. 06:26
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
A cerka miatt ne fájjon a fejed, ilyen magassággal úgyis nehezen fogsz csajozni. Bocs :/
nov. 26. 07:37
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha a 20 kiló túlsúly eltűnik, a farkad is nagyobbnak fog látszani, ezen dolgozz!
nov. 26. 20:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem valószínű, hogy sokat fog nőni, még ha elvileg van is rá esély a következő pár évben. Jobb, ha megbarátkozol a helyzettel és a testformálásra koncentrálsz inkább. Amúgy én se értem, miért van kisebbségi komplexusod miatta, hiszen ez már viszonylag "jól használható" hímtagnak számít. A vastagságával elégedettebb vagy?
tegnapelőtt 11:28
 7/9 anonim ***** válasza:
A suksükölő (mondhassuk) beszéd és 163 cm-es mélynövés mellett nem az aprócska cerka lesz a csajozás akadálya :)
tegnapelőtt 16:17
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem a farkad mérete miatt nem lesz nőd, hanem hogyha nem kezdesz valamit a kisebbségi komplexusoddal.

Voltam együtt ilyen férfival... amúgy egy rémálom az ilyen ember, és előbb-utóbb az összes nő jó nagy ívben elkerüli, érthető okokból.

ma 11:43
 9/9 anonim ***** válasza:

ha cuki vagy mindegy mekkora, légy pozitív és mosolyogj, mindent el fogsz érni úgy hidd el.

van ismerősöm aki nem túl helyes de mindig rábuknak a lányok mert cukinak tartják.

ma 12:54

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!