Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Mi van, ha annyira kicsi?

Mi van, ha annyira kicsi?

Figyelt kérdés

Sokat aggódom a pénisz méretemen. Mereven 10-11 cm csak, a vastagsága megfelelő. Ez annyira nem is zavar. Viszont annyira vérpénisz, hogy lankadtan pici mint egy tic tac, vagy egy újszülötté. Sokat gondolkozom, ha pl egyszer egy műtét miatt katétert akarnak betenni, be fog menni egy normál férfi katéter? Egyáltalán nagyon ciki lesz ez a méret a kórházban?

Van szexuális életem, 29 vagyok, nem a merev állapottal van bajom.

tegnap 11:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Az orvosi részéről nem tudok mondani semmit, de az biztos, hogy a kórházban az egészségedet priorizálják, és nem lesz "ciki"... Semmi nem ciki, mert a jólléted a fontos. (mondjuk itthon nem biztos)
tegnap 12:19
 2/6 anonim ***** válasza:
Mivel az élet egyetlen területén sem zavar a mérete, szexuális téren is aktív vagy, így nem is értem, hogy miért ezen aggódsz, amikor olyan helyzetbe kerülnél, hogy katéter kell. Hidd el, megoldják a kórházban ezt
tegnap 12:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Kicsi át tény de nincs mint agojd max mondod kapj be egy tiktakot

De őszinten ilyen gondolatod H jött ? H kateter kellene és nem elég? Van babáknak is másik az alap méret elég ingadozó mindenkinek van nagy vagy H kisebb igazodik ahogy neki jó test tudja

tegnap 14:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Nincs olyan hogy férfi katéter , mind egyforma.

🤣😅😂 jó hogy nem már nagy fax , nagy katéter.

tegnap 15:12
 5/6 A kérdező kommentje:
A vastagságra gondoltam, nem a hosszra.
tegnap 16:01
 6/6 anonim ***** válasza:
De miért vastagságra mekkora?
ma 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!