Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Leflokint irt fel az orvos erre?

Leflokint irt fel az orvos erre?

Figyelt kérdés

23 eves vagyok es lassan ket honapja nem teljes a merevedesem, illetve a a reggeli satorallitas is ritka azota, es surun az alhasamnal ket oldalt szuro/ego erzest erzek. Voltam laboron, tesztoszteron szint nem alacsony, urologusnal ma voltam es ultrahangozott de csak a veseimet( nem is ertettem) illetve azt mondta, hogy minimalisan megvan duzzadva a prosztatam. Erre felirt 3 hetig napi egy Leflokint szedjek, probiotikummal, kivaltottam, de csak utana olvastam el azt a rengeteg negativ velemenyt amit irnak az emberek akar kulfoldi akar magyar oldalakon. Szerinte kismedencei gyulladas es fertozes allhat a hatterben, de felek a gyogyszer mellekhatasaitol. Sem tenysztest nem csinalt, csak egy kis vizeletmintat vettek. Mit javasoltok, illetve szerintetek a legmegfelelobb gyogyszert kaptam a panaszaimra?

Nagyon halas vagyok az epito valaszokert!

ma 01:32
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!