Leflokint irt fel az orvos erre?
23 eves vagyok es lassan ket honapja nem teljes a merevedesem, illetve a a reggeli satorallitas is ritka azota, es surun az alhasamnal ket oldalt szuro/ego erzest erzek. Voltam laboron, tesztoszteron szint nem alacsony, urologusnal ma voltam es ultrahangozott de csak a veseimet( nem is ertettem) illetve azt mondta, hogy minimalisan megvan duzzadva a prosztatam. Erre felirt 3 hetig napi egy Leflokint szedjek, probiotikummal, kivaltottam, de csak utana olvastam el azt a rengeteg negativ velemenyt amit irnak az emberek akar kulfoldi akar magyar oldalakon. Szerinte kismedencei gyulladas es fertozes allhat a hatterben, de felek a gyogyszer mellekhatasaitol. Sem tenysztest nem csinalt, csak egy kis vizeletmintat vettek. Mit javasoltok, illetve szerintetek a legmegfelelobb gyogyszert kaptam a panaszaimra?
Nagyon halas vagyok az epito valaszokert!
Szia! Ha a prosztata gyulladás van akkor ,szedd végig én 9 hónapja szenvedek már! Annyi gyógyszert ettem már mint égen a csillag igaz semmit sem használt de szeretnék meg gyógyulni! Amit tehetsz ,került a koffeint(kávé, energia ital,alkohol és a fűszeres ételek) igyál sok folyadékot vegyél magadnak gyógyszertárban, Prostata pluszt 3 ezer ft kb napi 1 db és Aldi vagy Lidl tökmagolaj
glaszlo25@gmail.com írj bátran ha tudok segítek! Időben kezd el mert kronikussa válik és bele fogsz orulni mint ahogyan én is már lassan,jobbulast kívánok
Minden gyógyszernek van mellékhatása, de ez nem jelenti azt, hogy mindenkinél jelentkezik valamelyik tünet.
Szerintem szedd nyugodtan, sőt szedd is, mert ha nem kezeled időben, akkor később sokkal rosszabb lehet
Volt már prosztata gyulladásom,több antibiotikum kúrával,csak tönkretette a bélrendszert.
Inkább sok folyadékot igyál(nagyon sokat),s helyben ható kúpot használj(Proxelan). Kicsit kellemetlen,de nincs mellékhatása.
Szedjél valamilyen szabalpálma kivonatos bogyókat,igyál napi rendszerrel tökmagolajat.
Naponta verd ki,vagy szexelj,had ürüljön a baktériumos sperma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!