Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Hosszú a fitymám és nem...

Hosszú a fitymám és nem látszik ki merevedéskor a Makkom. Hogyan lehet kitágitani a fitymám?

Figyelt kérdés
okt. 27. 18:32
 1/8 anonim ***** válasza:
46%
Ebből körülmetélés lesz úgy hívják hogy fityma szűkület. Orvoshoz kell menni vele
okt. 27. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Nem tudom, de őrületesen cuki, hogy nagybetűvel írod a makk szót. Őfelsége a Makkod. Meghaltam
okt. 27. 18:48
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Nem mindenkinek húzódik hátra a fityma merevedéskor magától, pl nekem sem teljesen. Viszont a hátrahúzás akadálytalanul megy, nincs szűkületem, csak ennyire hosszú a fitymám.

Ha hátrahúzni hátra tudod gond nélkül, akkor nincs gond. Ha probléma van, akkor pedig orvoshoz (urológushoz) kell vele menni.

okt. 27. 19:17
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gond nelkul, konnyen hatra tudod huzni kezzel?
okt. 31. 05:16
 5/8 A kérdező kommentje:
4 igen
okt. 31. 05:50
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem tagitani kell hanem elfogadni :-). Ha szuk lenne es nem hosszu akkor kellene tagitani.
okt. 31. 10:54
 7/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a válaszokat
okt. 31. 11:47
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha hátrahúzható, de túl hosszú, akkor az fitymatúltengés. Ez olyan, mint egy kinyúlt bőrkabát. Magától nem fog megrövidülni. Körülmetélés lesz a vége.
okt. 31. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!