Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A férfiaknak általában hány...

A férfiaknak általában hány éves koruktól kezd el problémájuk lenni a merevedéssel?

Figyelt kérdés
És mitől függ ez? Miért van, hogy valakinek ez már harmincasként is probléma, másnak meg élete végéig nem az?
okt. 16. 20:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
21%

Talán attól függ milyen aktiv volt már kamaszkorában is .

A nemi szerveket is edzeni kell,bármilyen furcsán is hangzik.

Amelyik fiú erre lusta,az majd meglátja a következményét.

okt. 16. 21:00
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteget befolyásol az életmód a dologban, illetve a genetika.
okt. 16. 21:32
 3/11 anonim ***** válasza:
Az 1 válasz kiegészítve,a nemi szerveket is munkára kell fogni,mert ezért vannak hogy dolgozzanak.A lusta finak lustán is fognak dolgozni,idős korban egyre gyengébben.18 éves korra már biztosan befejeződik a nemi érés,már nem lehet változtatni rajt .
okt. 16. 21:45
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Az érbetegségek kezdetétől már nem olyan tartós,és/ vagy nem olyan kemény. Az érelmeszesedés előre hadásával pedig sajnos ez rosszabbodik.
okt. 16. 21:59
 5/11 A kérdező kommentje:
De akinél ez korán következik be, ott miért van? Mármint, 30, 40 évesen még nincs érelmeszesedés...
okt. 16. 22:20
 6/11 anonim ***** válasza:
Sajnos van olyan életmód, meg betegség, amivel már huszonévesen is elkezdődhet: dohányzás, kezeletlen magasvérnyomás, sok alkohol stb.
okt. 16. 23:01
 7/11 anonim válasza:
Életmód, meg genetika. Tudod vannak azok az emberek akik 16 évesen 30-nakntűnnek, na ők hamarabb is öregszenek
okt. 17. 08:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Erős dohányos voltam, kövér, magas vérnyomásom, kemoterápiát is kaptam a vastagbélrákom után. Mindezek után 45 évesen kezdődtek a panaszok. Na ez sem hirtelen jött, mint az időjárás, hol ment, hol meg csak főtt virsli állagú volt. Azután péniszgyűrűvel rápakoltam még tíz évet. Akkor a feleségem egy nőgyógyászati műtét után úgy beszűkült, hogy lehetetlené vált. Pedig péniszgyűrűvel és Viagrával úgy megdugnék valakit, mint fiatal koromban, ha volna kit. De 70 -hez közel már mindenkihez túl öreg vagyok. Ezért most már csak verem magamnak.
okt. 17. 16:21
 9/11 anonim ***** válasza:
8/8.Ne viccelj velem.70 évesen ez lehetetlen.
okt. 17. 19:52
 10/11 anonim ***** válasza:
#9 Még "csak" 67 leszek. Azt írtam: "közel. De még feláll bármikor, csak gyűrű nélkül főtt virsli állagúnál nem keményebb. Megfelelő gyűrűvel olyan kemény, mint fiatal koromban. Hogy már úgy spontán nem éri el a teljes keménységet, csak egy kis macera után, ez már sajnos a korral jár. Tavaly nézték a tesztoszteront: 14,9 ebben a korban az is teljesen OK. Mindig aktív voltam. Az, hogy nem választottam megfelelő partnert, nagyobb gond,de már arról lekéstem. Hogy miért nem lett jó, azt ide leírni hosszú. De te még azt sem hiszed el, hogy akár naponta többször kiverem? A gyerekek nem laknak már velünk. Más "szórakozásom" nem maradt, még mindig a szép nők tetszenek, de azok sajnos nem az én korosztályom. Marad a marok Marcsa.
okt. 18. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!