Az gáz ha merevedésem van akkor nem húzódik hátra a bőr a makkról ?
De viszont kézel hátra tudom húzni a bőrt, plusz fáj ha hozzá érek a makkhoz kézel vagy ha zuhanyzás közbe víz éri nem is faj hanem nagyon kelemetlen érzés, ezek mitől vannak vagy mit csinálják ?
A korom 17 alatti 15,14
Nekem is hasonló volt a helyzet, én azzal "treníroztam" magam, hogy lankadtan húztam hátra, majd úgy állítottam fel, és akkor a péniszemmel együtt tágult valamennyit rövid időn belül a fityma is. Két nap után már sokkal könnyebben húztam vissza állva is, és azóta sem okozott gondot a nemi életemben.
Az pedig, hogy érzékeny, teljesen természetes, a makkban rengeteg idegszál összpontosul, ha nem vagy izgalmi állapotban, sokkal rosszabbul reagál az érintésre.
A leirtak alapján csak szimplán kicsit "több" fitymád van, és emiatt nem megy magától hátra. De ezzel nincs baj sokaknak ilyen. A lényeg hogy ha akarod akkor gond nélkül hátra megy.
A kellemetlen érzés az valószínűleg amiatt van hogy érzékenyebb a makkod. Ezt azhal tudod javítani hogy fokozatosan hozzászoktatod a külsö ingerekhez. Pl fürdéskor egyre sürübben érsz hozzá vagy masztizáskor nem csak a fitymád huzogatod rajta hanem hozzá is érsz közvetlenül.
Idővel javulni fog. Ez ugyan olyan mint az hogy akit körlmetélnek, annak elöször egy ideig kellemetlen érzés mert folyamatosan hozzáér a makkjához pl az alsó gatya. De idövel megszokja, csökken az érzékenység.
Amíg simán hátra tudod huzni kézzel a fitymád, illetve nem látsz bérmiféle nyomét annak hogy gyulladásod lenne, addig nem kell aggódnod. Csak hozzá kell szoktatnod a makkod a külvilág ingereihez.
Alapvetően nem probléma.
De az már igen, hogy érzékeny a makkod. Felesleges lenne újra leírni, de 5ös leírta a lényeget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!