Évekig tartó makkgyulladás avagy balanitis esetén van megoldás?
Figyelt kérdés
Évek óta küzdök a makk- és fitymagyulladással. Eddig három alkalommal voltam vele orvosnál. Először valamilyen patikai készítményt kaptam rá, aztán Pevarylt, most pedig unguentum boraxatumot. Ezeken kívül használtam Canestent is. Minden kezelés csak enyhítette a tüneteket, végleges gyógyulást egyik sem hozott. Illetve a jelenlegi kezelés alatt még rosszabbodik is az állapot.
A higiéniára véleményem szerint elég figyelmet fordítok. Napi kétszeri mosdás, szárazra törlés. Vizelés után wc papírt használok.
Kezdek csalódni az orvostudományban. Van megoldás?
szept. 28. 21:35
11/17 anonim válasza:
8as,hol írta,hogy neki visszacsúszik?7es voltam
12/17 anonim válasza:
Mielőbbi körülmetélés ... nem szabad ezzel játszani.
13/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok. A második vizsgálat után Pimafucort kenőcsöt és Fluconer gyógyszert kaptam. A Pimafucorttól 3 nap után még vörösebb lett és már éget is, érzékeny. Pedig eddig sosem fájt. Ma telefonban azt mondta az orvos, hogy használjak helyette Canestent és a gyógyszert szedjem tovább. Körülmetélésről szó sem volt eddig, ez a tanács mennyire megalapozott?
okt. 8. 13:30
14/17 anonim válasza:
Én hátrahúztam az is elég és műtét se kellett.
15/17 anonim válasza:
Próbáld meg hátrahúzva hordani, szinte biztos hogy elmúlik a gyulladás.
16/17 anonim válasza:
Valóban próbáld meg hátrahúzva tartani, de ha elmondásod alapján vissza-visszatér és évek óta kínlódsz vele, akkor már körülmetéltettem volna magam. Nem azért, mert annyira menő lenne vagy hogy elit klubba kerülsz vele, hanem mert hamarabb és főként végleg meggyógyulnál ebből az egész gyulladásos ismétlődő körből.
17/17 Edward Cullen ® válasza:
Ne haragudj. Megoldódott esetleg?
Ugyanezzel szívok szeptember eleje óta. Nagyon hasonlítanak a tünetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!