Getored kérdése:
Balanitis mennyi idő alatt múlik el?
Figyelt kérdés
Hello olyan kérdésem lenne hogy sajnos sikerült egy nemi betegséget szerezni voltam bőrgyógyásznál ő balanitis alapítót meg irt fel antibiotikumot és travocort nevű krémet és úgy kentem ahogy az orvos mondta és nem láttok változást a kezelés óta el telt kb 2 hét! Nálatok kb menyi idő alatt múlt el vagy mit tanácsoltok ?szept. 21. 22:46
1/6 anonim válasza:
Nem kell a görcsbe jönni ha a csodaszer csak később hat :D
2/6 anonim válasza:
Ha nem veszel észre a kezelés ellenére sem javulást, akkor gyakorizás helyett inkább kérj másik időpontot a dokitól.
3/6 Ypszilon1980 válasza:
De akkor miért nem mész vissza? Nem kérdezted meg ott meddig kell kenegetni? Azért azt tudni kellene mikor kezdj aggódni, ha meg nem mondtak semmit, akkor fogadjanak is ilyen esetben.
4/6 A kérdező kommentje:
Én természetesen vissza mennék de azért nem tartom hasznosnak hogy az orvos azt mondja hogy várjon vele még egy kicsit kell idő hogy hasson ezért kérdeztem hogy kb menyi idő volt mert sehol nem írták le hogy menyi idő alatt tünnik el a Doki meg csak annyit mondott ha nem múlik akkor jöjjön vissza!
szept. 26. 16:40
6/6 A kérdező kommentje:
Ez az ezt valahogy gondoltam meg elég sokat utána olvastam hogy mi is pontosan meg hogy alakulhat ki ez de legalább valami hasznos választ vártam volna!
okt. 1. 20:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!