Nedvedző pénisz?
Figyelt kérdés
Üdv, Kb 3 hónapja nedvedzik a péniszém, és van rajta 2 alig látható piros pötty. Orvos látta, mondtam hogy canestennel ápoltam, és más tünetem nincs. Ő gyulladást nem látott rajta és annyiban hagyta. Mi lehet ez? Eléggé zavar hogy nedvedzik... Decemberben lehetett balanitisem antibiotikum kúra miatt, de annak elv már el kellett volna múlnia.2024. febr. 8. 16:51
1/5 anonim válasza:
Ezt nem valószínű, hogy mi tudjuk, illetve azt sem, hogy valóban gomba volt-e amit canestennel kezeltél.
Kérnék időpontot másik orvoshoz.
2/5 A kérdező kommentje:
Háziorvos szerint gomba volt. Ő azt mondta mivel az immunrendszerem nem a legjobb most, hogy a megszokottnál több idő mire elmúlik.
2024. febr. 8. 17:28
3/5 anonim válasza:
A háziorvos is érthet hozzá, de nem bőrgyógyász. Szóval kérnék időpontot oda.
A pattanásoknak is legalább 3 fajtája van, és mindegyiket másképp kell kezelni. Ezzel csak azt akarom mondani hogy minden területnek meg van a szakorvosa, és lehet jobb oda menni.
4/5 A kérdező kommentje:
Értem. Azt nem írtam oda, de bőrgyógyász mondta hogy nem lát gyulladást, és hogy nincsen probléma.
2024. febr. 8. 17:42
5/5 anonim válasza:
Akkor érdemes lenne egy urológus véleményét is kikérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!