Te, hogy tartod a péniszedet az alsóban? Bal vagy jobb oldalt? A fitymát felhúzva vagy normálon?
Figyelt kérdés
2024. jan. 29. 23:28
1/22 anonim válasza:
Hát ez egy elég érdekes kérdés...
Nem szoktam elrakni megszokottan oldalra, oda nyomódik magától.
A fitymát nem húzom le direkt, mert egyrészt amúgy is visszamegy normálra, ha nem áll, másrészt kellemetlen a dörzsölés, harmadrészt meg mi okom lenne rá felhúzva tartani.
2/22 anonim válasza:
Én egy műanyag dobozban tartom a fehérneműs fiókban az enyémet.
3/22 anonim válasza:
Csak úgy elteszem, általában bal oldalra megy magától és nem húzom hátra a fitymát
4/22 anonim válasza:
Belegondolva, a bal oldalon szokott inkább lenni. A fitymámat nem szoktam hátra húzni.
5/22 anonim válasza:
Nekem hús farkam van, jobb oldalon szokott lenni, és mivel rövid a fitymám, csupasz makkal van a gatyában.
6/22 anonim válasza:
Én középre teszem de aztán elcsúszik oldalra.
Fitymám meg nincs így nem kell eldöteni, hogy milyen helyzetben legyen.
Ez miért egészségügyi kérdés?
7/22 anonim válasza:
A közép v bal oldalon hordom általában felcsapva a hasra és úgy rá az alsót Rövid a fitymám (nem metélt) de nem tartom hátrahúzva, felcsapva kevésbé súrolódik az alsótól.
8/22 anonim válasza:
Középre szoktam tenni, általában ott is marad, makkal lefelé, a fitymám pedig hátrahúzva.
9/22 anonim válasza:
Balfele rakom bele, fityma általában hátra van húzva.
10/22 Szolovjov válasza:
Önbeállós, középen van. Fityma meg nem nagyon jön fel amúgy sem, úgyhogy csak elől lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!