Őszülés vagy kopaszodás a jobb?
Én az őszülést választanám, mivel sokkal könnyebb kezelni pl. festéssel. A kopaszodást nehezebb, mert vagy nagyon költséges (hajbeültetés), vagy körülményes (ragasztott paróka), vagy kockázatos (minoxidil), vagy pedig látványban kicsit természetellenes (mikropigmentáció). Marad a kopaszra borotválás, de sokan inkább hajat szeretnének érthető módon.
Én is kopaszodom, néha nagyon lelomboz. Jobban örülnék, ha csak őszülnék, mivel inkább legyen festett, de dús hajam.
Őszülés.
Mondjuk nő vagyok, de férfiként is simán jobb szerintem.
Persze van olyan férfi, akinek jól áll a kopaszság, de az sem az a fajta, mikor van egy kopár folt a fejtetőn 🙂
De egy ősz pasi szerintem kifejezetten jól tud kinézni, szerintem az őszülés egyáltalán nem gáz (bár ezt is tudni kell "viselni").
Őszülés jobb lenne.
Üdv: egy erősen kopaszodó 50 éves férfi.
6-os:
Öregbít vmit: vkinek v. vminek a hír(nev)ét, dicsőségét, tekintélyét jelentősen (meg)növeli.
A szó, amit használni akartál: öregít. Csak így, simán, b nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!