Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A felnőtt pelenkákon miért...

A felnőtt pelenkákon miért nincsen minta?

Figyelt kérdés
Végülis vannak fiatal felnőttek is vagy tinik akik pelust kell hogy hordjanak, ők miért ne hordhatnának mondjuk valami menő mintásat?
aug. 25. 23:46
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban néz ki ha simán fehér
aug. 27. 18:18
 12/16 A kérdező kommentje:

"Az indikátorcsík sem látszódna, mikor kell cserélni"

Ez igaz, de egyébként láttam olyan felnőtt pelust tegnap, ahol a Mancsok eltűnnek amikor pisis lesz a pelenka és ilyen cuki mintája van. Ott az mutatja, hogy mennyire van teli. Egyébként mi a kellemetlen a pelenka viselésben? Kényelmetlen? Vagy szivárog? Mert egyébként lehet meg kéne próbálni valami más márkát! Én például nappalra Dailee Maxit viselek, nagyon kényelmes, mert a oldalai azok nyúlnak ahogy mozogsz! mintha rajtad sem lenne!

"Igazából maximum a mintás pelusnak akkor van értelme, ha látszik is. Pl ha nyáron a melegben valaki csak abban van a házban, egyébként meg takarja a ruha.

"

Egyébként ebben igazad van :-D

aug. 27. 19:25
 13/16 anonim ***** válasza:
Mondjuk japánban sokan hordják nem egészségügyi okból is, ott nyílván nagyobb a választék.
aug. 27. 19:44
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
9-es vagyok. A pelenka viselése megnehezíti a mindennapokat. Nekem a kis és nagydolog is abba megy sajnos. Nehezen is mozgok, sok mindenben korlàtoz, nem tudom lemosni a pelenka szagot magamról, nyàron nagyon kellemetlen, figyelni kell a bőrbetegségekre. De ez csak egy pár indok miért utálom, hogy pelenkát kell viseljek
aug. 27. 20:07
 15/16 A kérdező kommentje:

Kedves kilences! Sajnálom hogy széklet-inkontinenciád van, azért az tényleg durva lehet. Amit ajánlani tudok neked, az a sudokrém, szerintem az nagyon jó, illetve valamilyen hintőpor. Tapasztaltam, hogy a hintőporok elvesznek a szagból, hogyha van szag, bár én nem kakilok bele, de amúgy sokat segítenek. Chicco talkumos babapúdert használók most, dm-ben lehet kapni, szerintem kellemes az illata, régebben Johnsonst használtam, amíg lehetett kapni. Ha valami nagy gáz van, akkor Canesten is jó, egyébként Neugranormon kenőcsöt is ajánlatos használni. Illetve szerintem minden pelenkacserénél hogyha nagy dolog is van a pelusban, érdemes egyébként megfürödni, mert az is segít, hogy a bőröd ne menjen tönkre!

És tényleg sajnálom, hogy neked ez kellemetlenséget okoz, és rosszul érzed magad miatta, tiszta jószándékból írtam ezeket le! Jobbulást és megbékélést!

aug. 27. 21:13
 16/16 anonim ***** válasza:

Itt lehet mintás felnőtt pelenkákat venni:

[link]

nov. 30. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!