Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » A felnőtt pelenkákon miért...

A felnőtt pelenkákon miért nincsen minta?

Figyelt kérdés
Végülis vannak fiatal felnőttek is vagy tinik akik pelust kell hogy hordjanak, ők miért ne hordhatnának mondjuk valami menő mintásat?
aug. 25. 23:46
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
78%
Mert nem ez a társadalmi norma. Sajnos, vagy nem sajnos..
aug. 26. 00:26
 2/16 anonim ***** válasza:
54%
Megint a pelenka fétises...
aug. 26. 06:33
 3/16 anonim ***** válasza:
58%
Örülök, hogy ez a legnagyobb problémád a pelenkáddal. Mert gondolom, nem a másé érdekel. Ámbár, ki tudja...
aug. 26. 08:13
 4/16 anonim ***** válasza:
WC papírból árulnak mintásat, illatosat, újrahasznosított anyagból gyártottat, nedveset, többrétegűt, WC ülőkékből is van választék. Én azt javaslom, hogy válts a hagyományos módszerre és máris tojhatsz menő WC-n, aztán kitörölheted pl. ezzel: [link]
aug. 26. 08:41
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Van amelyiken van. [link]
aug. 26. 08:58
 6/16 anonim ***** válasza:
37%
Ritka hülye dilemma.
aug. 26. 09:59
 7/16 anonim ***** válasza:
78%
Nehéz időben, nehéz a döntés. Ha már felnőtt pelenkát kell hordania valakinek, akkor örül ha a cucc benne marad és ki tudja lehetőleg maga cserélni és nem a mintája miatt aggódik, mint valamilyen pelenkásnak beöltöző perverz.
aug. 27. 10:58
 8/16 anonim ***** válasza:
58%
7# "pelenkásnak beöltöző perverz." Alighanem ilyesmiről van szó.
aug. 27. 11:54
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
Ilyen kérdést még nem is hallottam soha. Én pelenkát hordok gerincsérülés miatt, nagyon nem kellemes, elkerülném, ha tudnám. Az indikátorcsík sem látszódna, mikor kell cserélni, ha mintás lenne, meg miért is kellene rá minta, bőven felnőtt vagyok már. Meg senki sem látja mi van rajtam alapból.
aug. 27. 12:33
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Igazából maximum a mintás pelusnak akkor van értelme, ha látszik is. Pl ha nyáron a melegben valaki csak abban van a házban, egyébként meg takarja a ruha.
aug. 27. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!