Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Felnőtt hypospadias műtét...

Felnőtt hypospadias műtét Magyarországon?

Figyelt kérdés

Partnerem tette szóvá egy pár hete, hogy érdekes a farkam, ilyet még nem látott. Nem is értettem, mit beszél, aztán utánanéztem, és kiderült, hogy nagyon enyhe hypospadiasom van.

Akik felnőtt korban műttették, hol, kinél, mennyiért? Köszi a válaszokat!

2024. jún. 14. 22:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nyírády Pétert érdemes megkeresni a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikáján.
2024. jún. 15. 00:06
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Az felépülési időről, árakról van valami információtok?
2024. jún. 19. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A hypospadiasis rekonstrukciót a tb fizeti. Magánban nem is tudom csinálják-e, mivel ritka elváltozás csak néhányan értenek a műtéti technikákhoz. A felépülési idő függ attól is hogy honnan kell a hugycsőnyílást a makkra helyezni. Ha a makk aljáról akkor a műtét is egyszerűbb de 1 hónap gyógyulással így is számolni kell. Ha a pénisz tövénél van a nyílás akkor néhány napig katétert is viselni kell még hoszabb a gyógyulás és több műtétre is szükség lehet a teljes rekonstrukcióhoz.
2024. jún. 21. 22:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! A tb finanszírozás felnőtt korban is áll? Nem találok róla információt az interneten.
2024. jún. 23. 01:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem finanszírozza, mert rekonstrukciós beavatkozásnak számít, a normális anatómiai állapotot állítják a műtéttel vissza. Ráadásul a hypospadiasis minden életkorban okozhatja az èrzelmi élet zavarát.
2024. jún. 24. 00:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!