Hypospadiasisom van, vagy valami más?
Rákerestem a neten ,ahogy te is rákereshetsz.Még képek is vannak fenn . Sajnos ez műtét nélkül nem korrigálható.
Maga a műtét biztosan fájdalmatlan,akár egy körbemetélés .
Az azt követő napok kellemetlenek lehetnek,de más megoldás nem hiszem hogy lehet .Én értem a problémádat,miért lenne sűrgős a doki .
Inkább az a tünete, hogy a húgycsőnyílás rendellenes helyen van, szóval lehet, hogy tényleg valami másra gondoltál.
A legjobb, amit tehettél, hogy megbeszélted otthon! Ha műteni kell, altatni fognak, szóval ettől ne félj!
Valószínűleg egy enyhébb formád van, ha nem okoz gondot, felesleges műteni, később rosszabb, csúnyább lehet, mint eredetileg volt. Ha görbület van akkor azt sem muszáj műtéttel megoldani, vannak nyújtó eszközök amivel korrigálhatod (minden lágy szövet nyújtható, aki mást mond hazudik!). Szerencséd hogy kiskorodban nem kaszabolták össze, tanulmányok alapján akiket csecsemőkorban műtöttek kb. 90% nem elégedett vele, 50%-al komoly problémák vannak(lyukak, extrém hegek, impotencia, rövidülés...).
Ha mégis műttetni akarod, akkor csak serdülőkor befejezése után, megbízható plasztikai, vagy ebben tapasztalt sebésszel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!