Hypospadiasisom van, vagy valami más?
Á ugyan, működjön, az a lényeg.
Hol van most a húgycsőnyílásod? Mennyire hosszú a fitymád és mennyire tudod hátrahúzni?
Amúgy meg ha anyud orvos, csak észrevette volna amikor kisgyerekként fürdetett... szóval valószínűleg nincs bajod.
Én nem mondtam egy szóval se hogy kamu, nem tudom honnét veszed... légy szíves olvasd el újra amit írtam. Ja és kíváncsi lennék a kérdéseimre adott válaszokra is.
Teljesen normális meg úgyse lesz. A műtéti heg látszani fog, ha meg nincs nagyon eltévedve a húgycsőnyílás akkor kb. a kutyát se érdekli a dolog.
Miért: ez egy fejlődési rendellenesség, magzatkorodban nem zárult össze úgy a cucc ahogy kellett volna neki. Nem túl ritka amúgy, ne érezd úgy, hogy csak „téged vert meg ezzel a sors”. A legtöbb olyan esetben ahol a makkon, vagy közvetlenül mellette van a nyílás, teljesen normálisan működik.
A leendő partnereidnek szerintem fel se fog tűnni, főleg ha amúgy egyébként funkcionálisan rendben van minden.
Amúgy a fitymád hosszúságáról mit tudsz elmondani? Fedi teljesen vagy alul nyitott az is és kilátszik a makk, ha fedi teljesen akkor mennyire tudod hátrahúzni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!