Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiúk veletek mit csinál mit...

Fiúk veletek mit csinál mit vizsgál a suliorvosnál a doktor?

Figyelt kérdés
ugye bár a lányoknál és a fiúknál mást vizygál!hogyha a sulival mentek vizsgálatra akkor veletek mit csinál???
2010. nov. 2. 13:06
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
ne félj tagadd meg, tudd a jogaidat és nem kényszeríthetnek mert botrányt is csinálhatsz ha akaratod ellenére teszik.
2010. nov. 2. 18:03
 12/30 anonim ***** válasza:
37%

Olyan nincs hogy kötelező,ez csak duma,a vizsgálaton megjeleni kötelező,de a vizsgálatot elvégeztetni azt nem,szóval ez duma,azt mondják intőt kapsz,meg ilyennel ijjesztgetnek,de kamu az egész,én és pár haver tagdtam már meg és nem lett semmi.Lebeszélni nem akarlak,mert neked kell döntened.

Jó nő az nincs,de kérheted hogy külön vizsgáljanak meg,mert sok helyen vannak még csoportos vizsgálatok,ha külön vizsgál meg,akkor legalább senki sem lát és kevésbbé ciki,felállni,meg másnak is felállhat,abban nincs semmi ciki és sokszor eleve urológust hoznak.

2010. nov. 2. 18:08
 13/30 anonim ***** válasza:
46%
Még annyit többnyire általános iskolában van urológia vizsgálat.Ha lenne urólógia vizsgálat valaki szóljon neki,hogy egyesével szeretnétek bemenni,mert az kicsit ciki tud lenni,ha ilyenkor más is lát,,na letolod a gatyát,bemész boxerban és van hogy magadnak kell megemelni a zacskót és hátrahúzni a fitymád,meg a húgycső nyilásod kicsit széthúzni,de valahol ágyra kell felfeküdni és ott a doki tapiz meg.Középsuliban már nem nagyon van ilyen.
2010. nov. 2. 18:13
 14/30 anonim ***** válasza:
53%
Nálunk általánosban sem volt ilyen.
2010. nov. 2. 19:19
 15/30 anonim ***** válasza:
0%

Másik 69%-os te melyik megyében jársz suliba?

Tök jó neked,én szívtam,mert még nem tudtam mit tehetek és mit nem,de nekem is vannak ismerőseim,ahol ezt hagyagolták és csak néztek amikor mondtam.

Kérdező:

Szerintem egyedül menj be,ha akarod és lesz egyáltalán ilyen vizsgálat,nem fog a méreteddel foglalkozni,meg hogy feláll vagy nem.Ez csak akkor ciki,ha valamelyik osztálytárs is lát,meg ha zavar,ha nem akkor meg tök mindegy.

2010. nov. 3. 05:14
 16/30 anonim ***** válasza:
Nálunk se volt.
2010. nov. 3. 19:36
 17/30 anonim ***** válasza:
Attól függ 8.-ba elvileg megkell nézni meg 16-éves kori iskolaorvosin is megnézik de nem mindenhol te mennyi vagy de amúgy nem toudom mit izgulsz nem fog fájni inkább nézzék meg minthogy utána meg ne vegyenek észre semmit
2010. nov. 5. 15:07
 18/30 anonim ***** válasza:
46%
Hát meg kellni nem kell,meg nem is kötelező,és általában már középiskolában békén hagyják vele az embert,amit értékelek,nem épp jó érzés,amikor lessegetik,akarata ellenére az embert,van ahol mások előtt,ami meg undorító a dokitól.Számomra csak akkor elfogadható,ha az ember maga dönt erről és nem azért megy bele,mert azt hiszi hogy muszály.
2010. nov. 5. 19:32
 19/30 anonim ***** válasza:
59%
Itt valóban arról van szó, hogy sokszor mások előtt zajlik a vizsgálat, egy idegen orvossal, nem pedig arról, hogy milyen a vizsgálat. Nem véletlenül találták ki az orvosi titoktartást, senkinek semmi köze, hogy kinek milyen baja, betegsége van. Még akkor sem, ha egy általános iskolásról van szó.
2010. nov. 5. 19:58
 20/30 anonim ***** válasza:
100%

Minálunk a héten volt nagy orvosi vizsgálat (középsuli végző osztály).

Szemvizsgálat (szemüvegeseknek nem), közben az aszisztens vérnyomást és pulzust mért. Majd torkunkhat meg a hasunkat vizsgálta meg, azután pedig hallásvizsgálat. Majd levetkőzni gatyára, megmérték a súlyunkat, meg a magasságunkat.

Ezek után pénisz és here vizsgálat volt, majd prosztatavizsgálat.

Lehetett kérni, hogy a suliban órák helyett, vagy külön rendelőben iskola után vizsgáljanak meg.

2010. nov. 28. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!