Egy éve együtt vagyok barátnőmmel és néha beveszek egy potencianövelőt, mert akkor sokkal tovább bírom és többször is, ezzel feldobom a hétvégéket néha. Elmondjam ezt neki?
Én lányként örültem neki, amikor a párom eleve elsőnek rákérdezett, mit szólnék ahhoz, ha használna valamilyen potencianövelőt. Én őszintén elmondtam neki, hogy nem örülnék annak, ha ilyen fiatalon tönkre tenné magát hülye bogyókkal, miközben semmi szükség nincs rá, hisz az a 5-8 perc amíg tart bőven elég, és nem csak a fasza létezik már bocsánat, amivel ki tud elégíteni rövid időn belül, mert tudja mit hogyan szeretek az ágyban. Legelsőnek ezt kellene tisztába tenni egy kapcsolatban ha már szexről van szó. Nem beszélve arról hogy egy bazi hosszú menet alatt sikosito mellett is úgy kidörzsölödik az ember hogy 4 nap múlva se fogja újra igényelni a dolgot.
Ha meg nagyon ki akarja próbálni, azt mondtam hogy akkor legalább inkább valami gyógynövényes természetesebb készítményt próbáljon ki, végül meg is tette, hatott is, de annyira elnyúlt az együttlét, hogy már én nem bírtam tovább. XD meg hát persze hogy azért nehogy minden alkalomra használni akarja mert mondom, tök felesleges
Én nem mondanám el! Felesleges!
Mit szedsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!