Mitől lehet, hogy egy nap többször is feláll, akár óránként?
Figyelt kérdés
Még nem feküdtem le senkivel, csak önkielégítést végzek.
Van, hogy egy nap fél vagy óránként feláll, pedig nincs körülöttem olyan inger, ami ezt kiválthatná.
Ha egy nap többször kiverem, az érzés sem olyan jó már, úgyhogy maradok a napi 1-nél vagy néha csökkentem. De akkor is áll és ez egyes szituációkban kellemetlen.
Mi okozhatja?
20/F
2022. szept. 8. 11:49
1/11 anonim válasza:
A makkodat jól befedi a bőr? Nekem akkor állt fel mindig amikor kibújt belőle és hozzáért a gatyához. Napjában többször is
2/11 anonim válasza:
Nézd, van hogy Jancsi önállósodik kicsit ott lent, ez van. :)
3/11 anonim válasza:
Teljesen normális, hogy a szervezet napjában többször "ellenőrzi a rendszert". Működőképes férfitesteknél ez így megy.
4/11 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan masztizhatsz napi többször is.
Attól valamennyire csökkenni szokott az ilyen önállósodása.
5/11 anonim válasza:
Férfinak lenni jó dolog, ne panaszkodj, hanem élvezd!
6/11 anonim válasza:
jo az ha felákk,akkor lenne baj,ha nem...szép darab?
7/11 anonim válasza:
ilyet szól szép darab xdd
nekem azt mondták hogy a nagyság a lényeg nem a kinézet
9/11 anonim válasza:
De,jó neked!Egész nap készenlétben áll a peniszed!Legalább 20 centis?Gondolom,tele is vagy spermaval!Ha van hozzá két 4,5 centis keményen duzzadó hered is!
10/11 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem baj, más örülne:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!