Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Egy éve együtt vagyok barátnőm...

Egy éve együtt vagyok barátnőmmel és néha beveszek egy potencianövelőt, mert akkor sokkal tovább bírom és többször is, ezzel feldobom a hétvégéket néha. Elmondjam ezt neki?

Figyelt kérdés
Anélkül is megy a szex csak nem addig (fél óra intenzív szex), és nem végig teljesen keményen.
júl. 31. 18:31
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
65%
Mivel az őszinteségnek KÉNE lennie egy kapcsolat alapjának, ezért illene elmondanod. Persze, ha titkolózni akarsz az ember előtt, akivel az életedet akarod leélni, csak hajrá, senki nem fogja elmondani neki, hogy miket szedsz.
júl. 31. 18:37
 2/13 anonim ***** válasza:
67%
Ha nincs egyéb, látható hatása, mint a potencianövelés, én utólag nem mondanám el.
júl. 31. 18:42
 3/13 anonim ***** válasza:
42%
Inkább menj orvoshoz, gondolom 40 év alatti vagy. Akkor nem nagyon kéne potencianövelőt szedni.
júl. 31. 18:57
 4/13 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges.

36/N

júl. 31. 19:02
 5/13 anonim ***** válasza:
32%

Nem mondta a kérdező, hogy ezzel a hölggyel akarja leélni az életét.

Baráti beszélgetésekből tudom, hogy egyes nőknek (nem általánosítok, csak az elhangzottakból gondolom és tudom) a fél óra az alap. Ezt huszonévesen is minden (!) együttlétkor hozni, nem lehet.

Legálisan, orvosi indikáció nélkül nem lehet potencianövelőt kapni ebben az országban.

júl. 31. 19:09
 6/13 anonim ***** válasza:

Többszöri együttlét után már nem mondanám el.

Nem tudni, hogy reagál.

júl. 31. 19:20
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőd is szereti az ilyen hosszú bentlétet .Vagy szenved ez alatt.

Ezt kérdezd meg tőle.Akinek fél óra kell az elélvezéshez,ott valami nincs rendben.

júl. 31. 19:25
 8/13 anonim ***** válasza:

Szerintem felesleges szedni alkalmanként is, mivel ezzel

1. Elvárást fogsz felállítani, amit normál körülmények között nem tudsz teljesíteni.

2. Normál körülmények között is ki tudod elégíteni, tehát alapvetően felesleges, csak a szervezeted szoktatod hozzá, és terheled feleslegesen szükségtelen gyógyszerrel a szíved is, mivel nem csak helyi hatású.

3. Az erekció mértékén javít, nem az ejakulációt késlelteti. Szóval az hogy tovább bírod, az valószínűleg fejből, belülről fakad, ami ugyanúgy menne gyógyszer nélkül is.

4. Nem vagy robot, így érthető ha nem minden alkalommal ugyanolyan az együttlét, továbbá a szex elnyújtását egyéb más módokon is bőven meg lehet oldani, miközben kicsit te is megpihensz és megújult erővel tudod folytatni.

Elmondani utólag nem mondanám el, mert akárhogy színeznéd a dolgot, a végeredmény ugyanaz. A csaj azt gondolná, hogy nem elég jó neked és a hosszú szex és a kőkemény merevedés a gyógyszer miatt van és nem miatta. Ami amúgy valójában igaz is, de durván bántó lenne ezt egyébként tudatni vele.

Szóval a lényeg, hogy állj le ezzel és add önmagad a szexben, főleg hogy alapvetően sincs gondod, ami miatt szedni kellene. Legyél kreatív és dobd fel máshogy a hétvégéket.

júl. 31. 19:42
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
Ha a barátnőd miatt kell gyógyszert bevenned, mert neked egyébként rövidebb idő is elég, akkor a költségeket és a ráfordított időt neki kell megfizetni a részedre.
júl. 31. 21:47
 10/13 anonim ***** válasza:
Te ismered a barátnödet, döntsd el te. Lehet, hogy a nagy szerelem megnyilvánulásának tartja, hogy ilyen áldozatot hozol érte. De az is lehet, hogy gyengeségnek értékeli ha potencianövelöt szedsz.
júl. 31. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!