Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Fiuk ti felhúzzátok a fitymát...

Fiuk ti felhúzzátok a fitymát ha vizeltek?

Figyelt kérdés
Egyik spanom mondta, hogy szerinte hülyeség, másik szerint meg így kéne és jól összevitatkoztak mi a jobb egészségünkre nézve.

júl. 25. 18:23
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Én hátra szoktam húzni mindig. Mindegy hogy ülve vagy állva csinálom. Sőt én meg is szoktam törölni a végén (ha van rá lehetőség) egy db wc papírral. Elvégre ha hátul kitörli az ember akkor elöl miért nem?

De amúgy meg mindenkinek a saját dolga ez, másnak semmi köze hozzá (kivéve ha valamilyen formában őt is érinti a dolog, pl szex)

júl. 26. 12:13
 22/25 anonim ***** válasza:
82%
Úgy tanították de nem szoktam, mert úgy nehezebben megy.
júl. 26. 13:11
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
A fitymát - ha van - a pisiléskor mindig hátra kell húzni, legalább annyira, hogy a nyílás szabadon legyen, s így nem gyűlik fel a vizelet a fityma ráncaiban.
aug. 22. 16:16
 24/25 anonim ***** válasza:

Hátrahúzom és utána nem húzom vissza, ezzel biztosítva a jó higiénia.

19f

aug. 22. 16:34
 25/25 anonim ***** válasza:
Én hátra húzom
okt. 16. 06:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!