Fiuk ti felhúzzátok a fitymát ha vizeltek?
Figyelt kérdés
Egyik spanom mondta, hogy szerinte hülyeség, másik szerint meg így kéne és jól összevitatkoztak mi a jobb egészségünkre nézve.júl. 25. 18:23
11/25 anonim válasza:
Akkor maradjunk abban, hogy szimplán igénytelen, pláne, amikor olyan állapotban még el is várja valaki, hogy kapják be neki...
12/25 anonim válasza:
Vagy netán genetikailag felesleges húzogatnia.
13/25 anonim válasza:
Mondjuk mosdatlan faszt senki nem kap be szívesen, függetlenül attól, hogy fitymásan vagy anélkül hugyozik.
14/25 anonim válasza:
13, csak tud rontani a helyzeten, hogy ha még jobban begyülik, még büdösebb lesz.
16/25 anonim válasza:
Titokban melegeskedő, amúgy hithű heteró párkapcsolatos fickó vagyok. Volt olyan srác, aki elvárta, hogy napokig ne mossam meg és úgy pippantott le. Ez volt a perverz fétise.
17/25 anonim válasza:
Nő vagyok! Kérdem, aki ülve pisil, az hogy húzza hátra??? Vagy akkor magától feljebb csúszik???
18/25 anonim válasza:
17-es, én ülve pipilek, mert nem szeretem összehugyozni a wc környezetet. De most erre nekem fognak esni a társalgás empatikus stílusbajnokai. Mert én se húzogatom a bőrt pössentéskor. Ellenben reggel este mosakszom. Néha közben is.
19/25 anonim válasza:
17, ha nem fogja közben, magától nem csúszik az sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!