Ha a prokológus felnyúl és ne adja isten nincs jól kitörölve ?
Figyelt kérdés
Holnap megyek proktológushoz, ha ne adja isten nincs jól kitörölve a fenekem és úgy felnyúl mit fog szólni? Mert a benti részt hogy töröljem ki?júl. 11. 21:49
1/10 anonim válasza:
sehogy. majd megmossa a kezét, + használ gumikesztyűt.
Nem te leszel az első sz@ros belsővel ne aggódj.
2/10 anonim válasza:
Glicerines kúp használatát szokták a vizsgálat előtt javasolni. De ne aggódj, ennél a szakmánál ez előfordulhat.
3/10 Kólauborkával válasza:
Szerintem látott ő már mindent. Nyílván előtte egy fürdés udvarias gesztus, de bezuhanyozni nyílván nem fogsz…
4/10 anonim válasza:
Elárulok egy titkot: a végbele mindenkinek szaros.
Nyilván nem tudod kitörölni.
Tehát nem fog meglepődni, hogy szaros lesz a gumikesztyű.
5/10 anonim válasza:
Szerintem ez olyan, mint hogy a fogorvos kesztyűje meg nyálas lesz.
6/10 anonim válasza:
Nos. Ha veszel egy jó intimzuhany eszközt, akkor kitakaríthatod az ampulládat, amit némely protológusok ajánlanak is, de ez nem jellemző a páciensekre.
7/10 anonim válasza:
Azzal hogy kitörlöd a végbelet nem tisztítod ki. Azt kimosással lehet megoldani, erre lehet kapni többféle eszközt is.
Valószínűleg nem fog meglepődni rajta, nem te lennél sem az első, sem az utolsó olyan páciens akinél ez előfordult.
Bár nagyon meleg van és megizzadhatsz ott lent is, előtte azért ahogy írták, illik megtisztelni az orvost azzal, hogy lezuhanyzol és nem egész napos izzadt seggszaggal mész hozzá.
8/10 anonim válasza:
Megnézném azt, aki 3-4 centire vagy még mélyebbre magába nyúlna az ürítései után, hogy patyolat tisztára varázsolja a kijáratot.
9/10 A kérdező kommentje:
Hàt kemény volt, nem csak a kezével hanem valami eszközzel is felnyúlt. Amikor húzta ki, azthittem hogy bef0stam, telibe ugyanolyan érzés volt :D
júl. 17. 08:26
10/10 Kólauborkával válasza:
XD nem irigyeklek, de sajnos egyszer minden férfi életében eljön ez az idő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!