Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szex közben miért múlik el a...

Szex közben miért múlik el a merevedés?

Figyelt kérdés

48 éves pasi vagyok. Szex elején rendben van a merevedés, de szex közben pár perc mulva elkezd csökkenni, nem csak a merevedés, hanem a vágy is, egyszerűen nem kívánom már tovább a szexet.

Mi lehet az oka, illetve mit lehet tenni?

tegnap 10:22
 1/10 anonim ***** válasza:
40%
Le kell cserélni az asszonyt.
tegnap 10:31
 2/10 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Pont az az oka, hogy közben elmegy a vágy, nincs megfelelő izgalmi állapot, vagy nem vonzó a nő, akivel vagy, vagy passzív nagyon, unalmas a szex már vele, stb.
tegnap 10:35
 3/10 anonim ***** válasza:
60%
Akkor ez nem szerelem, csak szex. Ráadásul nem is a megfelelő nővel.
tegnap 11:39
 4/10 anonim ***** válasza:
82%
Fel kell dobni valahogy az együttléteket. Mióta vagytok együtt?
tegnap 11:43
 5/10 anonim ***** válasza:
92%
A nő sem testileg, sem érzelmileg nem vonz.
tegnap 11:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
kovetem
tegnap 12:33
 7/10 A kérdező kommentje:

Szeretem ezt a nőt, és nem régóta vagyunk együtt.

Tavasszal váltam el a feleségemtől.

tegnap 13:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
"Bűntudat" miatt?
tegnap 14:10
 9/10 A kérdező kommentje:

8as: Nem tudom.

Igazából már régóta nem működöm "gombnyomásra", azaz kell előjáték a merevedéshez, és ha szex közben valami kellemetlen dolog történik (pl. elzsibbad a lábam), az már a merevedés rovására megy.

Óvszerrel nem is menne úgy, hogy az elejétől a végéig viselem, max. a vége előtt tudom felhúzni.

A mostani párommal úgy megy a szex, hogy előjáték után elkezdjük, valameddig megy, akkor lelohadok, a szájával újra felállítja, csináljuk tovább, aztán kutyapózban felveszem az óvszert, és úgy élvezek el benne.

Bár legutóbb már az óvszer felvétele után megszünt a merevedés, és a szájával fejezte be. Azzal vígasztalom magam, hogy neki így oké, én elélveztem, aztán őt is a csúcsra juttattam.. Csak 48 évesen jobb lenne, ha menne az elejétől a végéig..

tegnap 14:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló helyzetben vagyok. Viszont én azt figyeltem meg, hogyha a nővel egy hullámhosszon vagyunk, akkor nincs gond. A legutóbbi kapcsolatomban működött rendesen. Amúgy meg farokgyűrűt használok.

Írtad, hogy nem rég váltál el. Nekem a válás hosszú volt és sok volt a stressz. Ez simán okozhat ilyen problémákat.

tegnap 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!