Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Szex közben miért múlik el a...

Szex közben miért múlik el a merevedés?

Figyelt kérdés

48 éves pasi vagyok. Szex elején rendben van a merevedés, de szex közben pár perc mulva elkezd csökkenni, nem csak a merevedés, hanem a vágy is, egyszerűen nem kívánom már tovább a szexet.

Mi lehet az oka, illetve mit lehet tenni?

dec. 26. 10:22
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
Piát iszol előtte? Mert valakinek az is lelohaszthatja.
dec. 27. 00:40
 12/22 anonim ***** válasza:
Valami étrend kiegészítő tabletta liderin vagy ilyesmi Kamagra
dec. 27. 05:21
 13/22 gabor49 ***** válasza:
nem kivanod a partnered
dec. 27. 07:43
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem iszom alkoholt.
dec. 27. 08:39
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha magadnak csinálod, akkor is lelankad? Ez a fő kérdés.
dec. 27. 10:46
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha van merevedés, akkor nincs szervi ok. Éheztesd ki magad szex terén, sehol semmilyen szexuális tartalom. A merevedés annak az eredménye, hogy majd megveszel azért, hogy a nőt AKI TETSZIK, és akiért odavagy, annyira vágysz rá és kívánod, hogy megdughasd.

Lehet ezt akármeddig csűrni-csavarni, a vége az, hogy olyan partner kell, akivel jól érzitek magatokat, jól kijöttök egymással, ez szerintem 30-35 felett kezd még jobban igazzá válni, hogy ilyen idő felett már ez az alapja a dolognak.

dec. 27. 11:20
 17/22 A kérdező kommentje:

"Ha magadnak csinálod, akkor is lelankad? Ez a fő kérdés."

Akkor is előfordul.

Kemény, kemény, aztán egyszercsak elkezd lankadni.

Magamnak be tudom így is fejezni, meg a párom is befejezi szájjal, de pu.nciban már egyre kevésbé megy.

Az elején megvan az izgalom és a merevedés, aztán egyszer csak elmúlik. Majdnem úgyy mint ha elélveztem volna. És kedvem sincs tovább csinálni. Ilyenkor elkezdem kézzel/szájjal izgatni a partneremet, közben kicsit erőt gyűjtök, és amikor a szájába vesz, akkor újra feláll egy pár percig.

Nemrég történt egy tragédia az életemben, amiatt sem vagyok lelkileg a toppon.

dec. 27. 14:49
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nemrég történt egy tragédia az életemben, amiatt sem vagyok lelkileg a toppon."

Hát az nagyon sokat számít!

dec. 27. 20:33
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"Nemrég történt egy tragédia az életemben, amiatt sem vagyok lelkileg a toppon."

Itt van a megoldás akkor. A szexhez az kell, hogy fej és külvilág kikapcs, ne idegeskedj és ne rágódj semmin, és megvagy veszve a nőért és azért h megkeféld. Ha van-volt egy tragédia, akkor jogos, van ilyen. Legyen rendezve a lelki világod, és fog az menni idővel.

dec. 27. 20:37
 20/22 anonim válasza:
100%
Ilyen már nekem is volt többször. Én pl meguntam a partnert és menet közbe nem igen akart mennni . Gondolj másra az segit .
dec. 28. 08:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!