Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az fitymaszükület hogy 15...

Az fitymaszükület hogy 15 évesen nem megy hátra rendesen?

Figyelt kérdés
Lemegy teljesen csak akkor kicsit fáj. Olyan 80%ig nem fáj de aztán igen. Lehet valamit tenni ez ellen? :(
2010. okt. 30. 20:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Figyelj!

Azért mondtam, hogy keress rá, mert világosan tudom, hogy mondok valamit, ebből jön a következő kérdésed, én pedig nem tudok minden kérdésedre válaszolni. Azonban ha rákeresnél a fitymaplasztikára,... ott kidob NÉHÁNY találatot (amit vonakodsz megtenni) ÉS OTT MINDEN KÉRDÉSEDRE PONTOS VÁLASZT KAPSZ!

Egyébként a férfinemiszervi problémákkal az urológus foglalkozik,... de mielőtt elmennél hozzá... nézd át a "fitymaplasztika" találatait!

2010. okt. 30. 23:32
 12/20 anonim ***** válasza:
Bal oldali menüsor alatt > Egészség - Férfiak egészsége témában kereső: [ Fitymaplasztika ] >> (Keress) gomb
2010. okt. 30. 23:44
 13/20 anonim ***** válasza:
Szia menj el orvoshoz az lesz alegjobb bemész letolod a gatyát megnézi valamit biztos tudrá adni de mutasd meg egy orvosnak. Figyi én 12-éves vagyok és én is fiú ha nekem lenne ilyen én magamtól elmennék dokihoz úgy hogy vedd a bátorságot és irány a doki(nem fog fájni biztos) amúgy meg nagyfiú vagy már
2010. okt. 31. 17:28
 14/20 anonim ***** válasza:
Egy dologra vigyázz: ha orvoshoz mész és teljes körülmetélést akar, nem bemetszést vagy részleges metélést, akkor HAGYD OTT, ne járj úgy, mint én, nekem emiatt levágták az egész fitymát és most ronda is és fáj
2010. nov. 1. 15:20
 15/20 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: Elmentem és azt mondta hogy huzogassam és majd megnyulik...Bár ez nem olyan válasz amit egy orvostol elvárok.

Utolsó: Levágták? :O Még elképzelésem sincs hogy hogy nézhet akkor ki :S Sajnállak,de komolyan!

2010. nov. 3. 18:14
 16/20 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti vagyok.

Ugye mondtam én, hogy menj el és fájt amit csinált légyszi írd már le, hogy mit csinált köszi

2010. nov. 4. 17:12
 17/20 A kérdező kommentje:
Hát semmi különöset. Nagy nehezen rászettem magam hogy elmennyek, erre ránéz, hátrahuzza egy párszor és azt mondta hogy ezt sűrűbben csinálgassam otthon és majd elmúlik a fájdalom -.-""" Most ezt is kellett volna hogy csinálja? mert szerintem nem...
2010. nov. 5. 03:44
 18/20 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet benne valami mindenesetre próbálgasd
2010. nov. 5. 09:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Szia na van már valami változás anyukádnak mutattad már még mindíg fáj ha hátra húzod a fitymát azt viszont becsülöm benned, hogy elmentél orvoshoz és önmagadtól na válaszolj a kérdésekre de rendesen ja még csak annyi, hogy megszoktad mosni rendesen hátra húzva szappan meg stb minden este egy nap hányszor mosod
2010. nov. 11. 18:40
 20/20 anonim ***** válasza:
... csak a teljes körülmetélést ne engedd, akármi van....
2010. nov. 15. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!