Az fitymaszükület hogy 15 évesen nem megy hátra rendesen?
Figyelt kérdés
Lemegy teljesen csak akkor kicsit fáj. Olyan 80%ig nem fáj de aztán igen. Lehet valamit tenni ez ellen? :(2010. okt. 30. 20:52
1/20 anonim válasza:
DOKI!!! Az ha fáj ha teljesen hátrahúzod nem normális!
2/20 anonim válasza:
Ezt aztán jól megaszondtam XD Bocsi. Remélem érthető :$
3/20 A kérdező kommentje:
És milyen orvoshoz mennyek? MIt tud csinálni vele?
2010. okt. 30. 21:22
4/20 A kérdező kommentje:
Valaki? :(
2010. okt. 30. 21:51
5/20 anonim válasza:
Te figyu!
Ma is volt lega 3 fitymaszűkületes kérdés itt a Férfiak egészségében! Miért nem nézel körül?
Esküszöm tökre bírom... kisgyerek elsőként kiírja a kérdést, aztán gondolkodik csak. Miért lettünk mi magyarok ennyire süllők???
Keress rá a "fitymaplasztika" szóra és HASZNÁLD AZT A KERESŐT itt a GyK-n!
6/20 A kérdező kommentje:
Képzeld :) Kerestem és sehol nem volt leírva hogy mit tud csinálálni...
2010. okt. 30. 22:57
7/20 anonim válasza:
Gondolom fitymaszűkületről szóló topikokra kellene rákeresned...
Egyébként a megoldási javaslatomat már leírtam. Keress rá a szóra, a baloldali menüsor alatt, ki fog dobni néhány találatot, arra klikkelj rá,... és a topikokban ott a válasz, vagy ha kérdésed van... tudtommal ott van is valaki, aki válaszolni tud a kérdéseidre.
8/20 anonim válasza:
Hát ln eddig ha 10 helyen ne olvastam fityma szűkületről, műtétről stb... akkor egyszer sem.
9/20 A kérdező kommentje:
Most ilyen nehéz értelmesen válaszolni?
2010. okt. 30. 23:11
10/20 A kérdező kommentje:
Most ilyen nehéz értelmes választ írni?
2010. okt. 30. 23:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!