Érzékeny a makkom, enyhe fitymaszűkület, lehet segíteni?
Figyelt kérdés
Viszonylag későn kezdtem el magamnak örömet okozni, de ez mindig rövid ideig tartott, most viszont, hogy pár éve rendes partnereim is vannak mindig azzal küzdök, hogy hamar vége lesz a dolognak ráadásul ha feláll a péniszem, akkor a makkom nagyon érzékeny, gumi nélkül kb 1mp-ig sem bírom :S A fitymámat álló helyzetben is hátra tudom húzni csak nehezebben. A körülmetélésről olyan sok jót és rosszat olvasni, hogy nem tudom mit gondoljak, ráadásul most 20 éves vagyok nem szeretném magamat ennyire megváltoztatni.2010. okt. 26. 17:04
11/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget, amint úgy jutok géphez, hogy lesz több időm írni fogok e-mailt és felveszem veled a kapcsolatot.
2010. nov. 4. 23:03
12/12 anonim válasza:
Rendben, de megköszönni ráérsz majd akkor, ha a segítséggemmel problémamentes leszel... :-D
;-D
Üdv: EE
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!