Érzékeny a makkom, enyhe fitymaszűkület, lehet segíteni?
Hali!
Asszem értem a problémádat, azonban ez egy összetett probléma, amely elsősorban nem a fitymaszűkületedről szól, hanem a KORAI MAGÖMLÉSEDről. Több dolog is furcsa, egyik az annak az oka annak, ami miatt... (nem értem a "viszonylag" szó alatt mit értesz ebben az esetben)... későn kezdtél el örömet SZEREZNI magadnak? (fájdalmat szokás OKOZNI, örömet nehezebb SZEREZNI)
Tisztázni kéne továbbá, pl. hogy a makkod érzékenysége gyulladás eredménye, vagy túl hosszú ideig volt a fityma alatt, volt-e valaha letapadásod ill. a fitymaszűkület eredményeképpen is jö7ett létre?
A korai magömlés, meg az érzékeny makk itt most a fontosabb probléma, nem a fitymaszűkület, amit, ha rendesen hátrajön a fitymád mereven is,... sztem nem kéne körülmetélni sem teljesen, sem részlegesen! Ezt fejeltsd is el, főleg a teljeset. (Sok másik topikban már leírtam miért, és van itt egy srác is, aki majdnem minden topikban feltűnik, neki dúrván elcseszték és ez derékba törte a szexuális életét)
_ Gumi nélkül mennyi idő alatt mész el?
_ Önkielégítéskor gumival/gumi nélkül??
A fitymaszűkületeddel kapcsolatos kérdésekre meg itt egy régebbi topik, a benne lévő kérdéseim rád is érvényesek...
>> http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__9..
Ha megoldást szeretnél, gyere, tisztázzuk le, mennyire vészes a probléma...! :-o
Üdv: EE
Természetesen, ha a problémád már megoldódott, akkor feltételezem, tárgytalan már a dolog, és ért7ő, hogy nem reagálsz a hozzászólásokra,... Bár azért azt nem gtam volna, h. ez ennyire könnyen és gyorsan megy... o.0
Csak azért azt nem értem, ehhez miért kellett topikot nyitnod, kedves Kérdező, főleg, ha tudod a megoldást is??? :-s
Értem.
_ Az érzékeny makkodat okozhatja gyulladás, vagy inkább még nemigen szokta meg az önkielégítést?
_ Hogy érzed? (Őszintén! (magadhoz)) A korai magömlésed mennyiben függ a makki érzékenységedtől és mennyiben le7 neki pszichés alapja?
_ Orvos látott-e már?
_ Mi az, amit konkrétan szeretnél, mint megoldást?
___ Mit akarsz? Hogyan bonyolódjon le a problémád megoldása, mik az elvárásaid?
_ Nem foglak rábeszélni semmire, azonban... -- ha már így megemlítetted -- ...érdekelne, te most mit gondolsz a körülmetélésről? (A TE véleményedre lennék most (is) kíváncsi anélkül, hogy bárki befolyásolna a véleményed megalkotásában.)
Hali ismét!
A Canesten inkább csak a bőr gombás megbetegedéseinek, fertőzésének kezelésére javasolt. A nem gombás eredetű bőrgyulladást (eritrazma) is le7 vele kezelni, de arra sztem vannak jobb kenőcsök is.
A magömlési zavarral kapcsolatban annyi az eddigi tapasztalatom, hogy eddig minden esetben volt túlnyomórészt a lelki okok domináltak. Volt ahol volt makki érzékenység, volt ahol nem volt. De azok közül, akikkel eddig beszéltem róla, (és nem is keveset... :-o ) azoknál egytől-egyig bebizonyosodott vmiféle lelki dilemma és gátlás. Ezt kellene először feloldani, aztán jö7 a többi.
A makkod gyulladását lehúzni (ha szted az van) eltart6 akár több hónapig is, emellett szoktatnod is kell a makkodat a közegváltozáshoz, csak akkor fogsz sikerrel járni. A fitymaszűkületed pedig ha nem vészes, akkor ne műttesd meg, vagy ha mégis... kérj egy 1xű Schloffer-műtétet (bemetszést), vagy ha a kantár is rövid, akkor azt is vágasd át, DE SEMMI TÖBBET!
A legelső [10-26 17:33]-as hozzászólásomban belinkeltem neked egy másik topikot, abban rengeteg kérdés van. Ha azokra válaszolsz vmilyen formában (de nem ott azon az oldalon, ott csak a kérdések vannak), akkor talán könnyebb lenne megítélni, mennyire vészes a szűkületed valójában.
No megpróbálok pontosan válaszolni:
20 éves vagyok, normál állapotban teljesen hátra jön és merev állapotban is, csak akkor picit nehezebben, nem tapadt le egyáltalán és normál állapotban kicsit túllóg a fityma, nem szokott soha felfújódni, szerintem a fékem kicsit feszül egy húrosnak nézem és olyan közepesnek tűnik vastagságra. Nem gondoltam arra, hogy bármit is csináljak vele, mivel az ilyen fék dolgokról semmit nem hallottam még. A makkom érintésre érzékeny, bár kibírható, csak ha orális szex van vagy gumi nélküli szex akkor fáj és fura érzés sokszor, és úgy érzem emiatt hamar el is megyek. Volt eddig 2 nő is az életemben akikkel szexuális kapcsolatba kerültem, az elsőnél jobban frusztrált a dolog a másodiknál annyira nem, és gumival egész sokáig bírom is néha a dolgot. A szüleimmel nem beszélünk ilyen dolgokról. Orvoshoz még nem mentem mivel nem ismerem ennek a mikéntjét, de úgy érzem te is orvos féle vagy, az értelmesebb fajtából, köszönöm a segítségedet, esetleg ha van valami kontaktod akkor érdekelne az is.
Hali ismét!
Köszönöm, hogy megtiszteltél őszinteségeddel!
Én ugyan nem orvos vagyok, de az igaz, hogy egészségügyis, igaz, kicsit másabb szakterületen, és a lelkisegély sem ismeretlen fogalom a számomra. Úgy gondolom, hogy minden KÉNYES természetű probléma egyik FŐ alapoka -- a véleményem szerint -- LELKI eredetű, láss csak akár egy klasszikus fitymaszűkületet. Ott is... aki szégyenli, az sem a szűkülete miatt van, hanem a felfogása miatt, hiszen neki senki nem mondta, hogy az a gyerek emiatt selejtes lenne,... mégis úgy érzi magát, mintha emiatt senki sem szeretné, ill. fogadná el... Mások uakkor nem zavar a szűkületük sem, sőt nem is biztos, hogy félnek, amikor műtetni viszi a kórházba.
Sztem nálad ez a későnérés okoz6 itt némi problémát elsősorban, és a többi csak "smink" ehhez képest. Számomra ennyi jött le ennyi alapján. De ha már az elér7őségemet kérdezted, a hozzászólásom alján az időkód alatt megtalálod a >>LINK-jét a >>PRIVI-mailnek. Arra ha ráklikkelsz, és írsz nekem egy üzit, válaszolok neked.
Ha azonban interaktívabban szeretnéd velem ezt a dolgot megvitatni, s van SkyPE/MSN-címed, küldd el a mailben, s hivatkozz e topikra, hogy tudjam, hol találkoztunk!? Ok? ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!