Aranyér mikortól számít komoly betegségnek?
Életmódváltás és vagy műtét
Ezzel újat mondtam?
Az orvos nem érzi azt amit te. Ő általánosságban tudja azt mondani, hogy ezzel a mértékű gonddal, még nem szokták megműttetni magaukat általánosságban, de egyénileg eltérő a fájdalomtűrő képesség,a végzett munka, életmód stb.
Ha te úgy érzed jónak, akkor keress fel egy másik orvost, egy proktológust, és hátha ad másfajta kúpot vagy krémet, és lehet ír fel valamit az érrendszerre is. Ha pedig leszedetnéd, akkor jogos van ezt mondani, és az orvos meglátja, hogy a kezelés megér egy próbát, vagy igazat ad és megműt
Általánosságban elmondható, tök mindegy hová mész, csak a tünetet akarják kezelni.
Vagy pedig megvárják amíg az utolsó stádiumba kerülsz, és olyan fájdalmaid vannak hogy legszívesebben kitépnéd te, saját magadnak.
Én voltam tavaly 2x TB-támogatott sebészeten. Krém, kúp, tabletta. Elpusztultam annyira fájt... ezek mellett szedtem 3x1 flector port hogy tudjak dolgozni. 4 hónap volt míg visszahúzodtak az aranyeres csómok. Utána heti 2 kúp végig.
1 hónapja megint fájt, mondom leszarom elmegyek Magánhoz. Ugyanaz a vizsgálat 40k amit ingyen megcsináltak sebészeten. Leszartam volna, ha legalább gyűrűzik...
Pedig úgy is kezdtem hogy azt szeretném. Azóta nem hogy csak fáj, hanem még jól be is dagadt az egyik, van egy jó nagy csomó a végbelemnél.
Ennyit ér ha próbálsz figyelni magadra, szeded a szarokat amiket felírnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!