Ha egy komoly betegségnél véres a vizelet, akkor az csak egy vizeletürítésnél véres? Vagy mindig?
Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 11:19
1/17 anonim válasza:
Folyamatosan. Nincs olyan, hogy egyszer véres volt a pisi, aztán elég volt, többet nem.
2/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2013. aug. 23. 11:32
3/17 A kérdező kommentje:
Még ha egy-két csepp jön, akkor is?
2013. aug. 23. 11:34
4/17 anonim válasza:
Elsőnek nincs igaza. Nem feltétlenül vérzik folyamatosan ( ismerősömnek csak egyszer volt vér a vizeletében, miközben hólyagrákja volt)
5/17 A kérdező kommentje:
13/L vagyok... Nálam ez bajt jelent? Reggel úgy vettem észre mintha véres lenne, nagyon sötét volt... Azután teljesen világos...
2013. aug. 23. 11:47
6/17 anonim válasza:
Gyógyszertől, néhány ételtől, és kevés folyadék fogyasztástól is lehet pirosat pisilni. Ha ismétlődik, vegyél mintát a középsugárból és vidd el a dokinénidhez/dokibácsidhoz.
Mensesed nem jött meg? Néha az is becsapja a lányokat az első napon.
8/17 A kérdező kommentje:
Nem!
2013. aug. 25. 08:38
9/17 anonim válasza:
Előző vagyok. Akkor tényleg jobb lenne ha orvoshoz mennél!
10/17 A kérdező kommentje:
De nem is biztos hogy az vér volt... Ilyen húsleves színű volt talán annál sötétebb... De 13 éves létemre ugye nincs komoly bajom? Mert én úgy láttam mintha kólaszínü lenne, de lehet hogy nem. Azóta normális színe van.
2013. aug. 25. 09:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!