Sarokfájdalomra van esetleg valami hatékony ellenszer?
Figyelt kérdés
jan. 28. 12:04
11/20 A kérdező kommentje:
Még sajnos nem sikerült eljutnom odáig.
jún. 3. 18:05
13/20 A kérdező kommentje:
Hát szinte egész nap. Nem úgy, hogy belehalok, de kellemetlen. Sok álló munkát végzek, gondolom legfőkébb amiatt van.
júl. 11. 11:52
14/20 anonim válasza:
Nekem sokat segített a zselés sarok betét. Gyógyászati boltban vettem. Elmondtam mi a panaszom, mondta hogy nem ajánlana kezdésnek teljes talpbetétet, csak a sarokrészt próbáljam meg. Kipróbáltam, mellette vádlit és combot nyújtottam, illetve a lábujjakat kézzel hátrafeszítettem. 2-3 nap alatt elkezdett javulni a helyzet.
15/20 A kérdező kommentje:
Na, köszönöm, ezt kipróbálom. Ez akkor ilyen zselés sarokemelő tulajdonképpen?
júl. 12. 12:37
16/20 anonim válasza:
Mivel plusz réteg a cipő sarki részén, így egy kicsivel emeli, de nem annyira, hogy a lábujj alatti talppárnát befolyásolja.
Viszont mellé a talp és a lábak izmainak, szalagjainak a nyújtása kell.
17/20 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a segítséget!
júl. 13. 12:50
18/20 A kérdező kommentje:
A lábujj alatti talppárnát hogy tudja azt befolyásolni? S miért kell mellette a nyújtást is csinálni?
Amúgy ilyenre gondoltál?
júl. 13. 12:52
19/20 anonim válasza:
Mert ott fut végig a talpadon, a Sarkadon át a vádlin és a combon a szalag, ami ha be van merevedve, begyullad és ezt nyújtással tudod valamennyire lazítani és korrigálni.
Igen, ilyenre gondoltam.
20/20 A kérdező kommentje:
Értem, köszi!:)
júl. 14. 11:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!