Tudnátok valamit ajánlani pattanások ellen? Már teljesen reménytelen vagyok.
Ez a jelenség valaminek a tünete, és nagyon összetett dolog. Gyakran köze van az emésztéshez, tehát a vékonybél működéséhez, aminek kb 400m2 összfelületű vékonybél falában van az immunrendszer egy jelentős állomása, mely megpróbálja kiszűrni a bélbe jutó, szervezetünkre veszélyt jelenthető anyagokat. De a kettő összefüggéséről nem sokat lehet tudni.
Az arcbőröd tüneti kezeléssel tudod javítani, használj himalájai sószappant, ami egy szappan formára csiszolt kristálysódarab. Tehát tömény sóval (de nem bolti sóval) kezeld, naponta többször. Semmilyen más krémet ne használj mellette, a só kipirosíthatja az arcbőrt de az 15 percen belül eltűnik. Kezdetben lehet olyan jelenség (de ez ritka) hogy rosszabbodik az állapot, ami a homeosztázis jele.
A bevizezett sószappant a kezedbe forgatod, és a kezedről vidd fel a sót oldott állapotban, hogy a szappan ne karcoljon meg. Kicsit csíphet 1-2 percig, de az semmiség. Remélem tudtam segíteni..
Most akciós 890 ft, ez kb 1 évig elég lesz, nagyon kevés ideig kell víz alá tenni, csak éppen hogy vizes legyen..
Szia!
Örülök a visszajelzésnek, nyugodtan használhatod naponta többször is, ezt saját tapasztalatból mondom. Ha a szappan karcol, akkor a kezedről vidd fel a vízzel oldott sót, de hamarosan nagyon simára fog kopni. Amikor megszáradt, akkor ha zavar öblítsd le, vagy töröld le szárazon óvatosan a sószemeket. Semmilyen krémet ne használj, ha száraz a bőröd akkor shea vajat használj, ami totál természetes és minden kemikáliától mentes.
Van még egy nagyon jó oldal amit látnod kell, a www.mannaszappan.hu már vásároltam onnan, és nagyon jók...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!