Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Az orvosok miért nem tudják...

Az orvosok miért nem tudják beismerni, hogyha tévednék? Vagy ha hiányos a tudásuk bizonyos téren? Nálam fitymaszűkületet állapítottak meg, győzködtek róla, hogy csak körülmetéléssel oldható meg. 25f

Figyelt kérdés

Szóval! Elmentem orvoshoz, mert volt panaszom, nem ezzel kapcsolatban, viszont természetesen ez is zavart, mivel nem tudtam nemi életet élni. Azt mondta nekem a kedves doktor úr, hogy teljes körülmetélést kell csinálni, mert ez máshogy nem oldható meg. Megkérdeztem, hogy nincs-e valami megoldás, plasztika, vagy akármilyen más, mivel én azért már tájékozódtam és tudtam, hogy nem csak ez az egy műtéti megoldás létezik, viszont ő azt mondta kijelentően, hogy nem létezik más esetemben, a pofámba tagadta mindazt, ami egyébként az interneten is elérhető több klinika webhelyén is.

Mivel én benne vagyok a piercing be és fültágítóm is van, így tudom, hogy a bőr nyújtható, ezért utána olvastam, hogy van-e valami amivel kitágít hatom a szűkült részt. Természetesen nekem csak olyan szűkületem volt, hogy csak merev helyzetbe nem lehet egyáltalán felhúzni a bőrt a péniszemen, viszont lankad állapotban hátrajött és akkor tudtam tisztítani, ezért gondolom amit én csináltam olyanoknál nem biztos, hogy működik, akiknek teljes letapadás van .

Találtam egy oldalt, ahol lehetett rendelni rengeteg méretű ilyen gyűrűt, ez szilikonból van, és annyi volt a dolgom, hogy ezeket hordjam, és amikor már eléggé kitágult a bőr egy méretnél, akkor cseréljek nagyobbra.(Akárcsak fültágításkor ) Egy nagyon aranyos orvosi csapat van mögötte, és nagyon sokat segítettek online. Nem fogom leírni, hogy kik ők, akinek kell az járjon utána, én nem fogok tanácsot osztani főleg nem orvosi tanácsot, főleg nem a mai világban!

Visszamentem az nemrég az orvoshoz a panaszommal ami egyébként megszűnt, (ugyanis kipisiltem a vesehomokot) visszamentem kontrollra és rákérdeztem a dologra. Tagadta a dolgod, hogy ez megoldódható magától, mindaddig, amíg meg nem vizsgálta a péniszemet és meg nem állapította, hogy az a koromnak és fejlettségemnek teljesen megfelelő, semmi probléma nincs vele, ahogy a heréim sem kisebbek se nagyobbak mint az átlag. Tehát a papírra már nem került rá a relativ phimosis , ami az első papíron szerepelt, de persze arról a tényről hogy megoldódott a problémám, csak qussoltak ...

A kérdésem az, hogy ha szemmel látható hogy tévedett, és szemmel látható hogy fingja nem volt arról, hogy létezik alternatív megoldás, akkor miért nem lehet ezt beismerni? Miért nem lehet jobban utánajárni hogy más pácienseknél akár még ajánlja is? Miért egy radikális beavatkozást ajánlott nekem? Mi ez a felhivalkodó stílus még akkor is, ha az arca előtt van az, hogy nem igaz amit állít!? Ez csak ide haza jellemző az orvosokra? Vagy nyugatabbra is ilyenek?

Megjegyzem azóta már éltem nemi életet, egyébként nem volt annyira fantasztikus, mint amit ígérnek és amit leírnak róla XD

25F

2023. dec. 8. 18:11
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
100%
Volt még egy kedves dolog, amikor behivta a kollégáját hogy kétszemélyes konziliumot üljenek a leletem felett. És így egymás közt elkeztek latinul beszélgetni. Rólam. Finogásuk nem volt arról, hogy gimnáziumban latin szakos voltam, minden szavukat értettem. És megbeszélteék, mi van, majd pedig hogy mit mondjanak nekem. Hát, aki teheti, nagyon kerülje el még az orvosok környékét is, ha szeretnek kicsit tovább élni !
2023. dec. 12. 22:39
 32/37 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy nem tudom megröntgenezni vagy megműteni magam otthon és vényköteles gyógyszereket sem tudok csakúgy vásárolni. Nomeg táppénzre is csak az orvos közreműködésével lehet menni. Szóval mégiscsak kell egypár olyan orvos, akikben meg tudok bízni, hogy nem csinálnak több bajt, mint ami van. Hibák pedig vannak, nincs tájékoztatás, nincs valódi választási lehetőség, csak szedd ezt és ha nem gyógyulsz meg, akkor tuti nem úgy szedted, ahogy felírták, a gyógyszer márpedig jó és ezt egyes orvosok el is hiszik.
2023. dec. 13. 04:44
 33/37 anonim ***** válasza:
58%
az a baj, hogy a nyújtás nem mindig végleges. egyénfüggő.
2024. márc. 8. 19:21
 34/37 anonim ***** válasza:
70%
33. ilyet nem írj mert le fog támadni a kérdező, aki nem érti hogy a fityma nyújtása nem egyenlő egy fülcimpanyújtással…
2024. márc. 8. 19:42
 35/37 anonim ***** válasza:
100%

Nárcisztikus vonásmiatt. Szocializmusból itt ragadt autokrataság miatt.

Ami durva még, hogy egymásról se mondhatják el, mit ártott, ilyen etikai dolgok miatt.

2024. márc. 8. 19:58
 36/37 anonim ***** válasza:

34 - XD

Pedig így van. És még veszélyes is, mert majd bereped stb, akkor mentő viszi azonnalos műtétre. Ismertem ilyet,

35 - na azért én hallottam már olyat egy szakorvostól, aki először elküldött "szakvéleményezni" egy másikhoz, csak aztán hatalmas ökörségeket írt le, hogy "én megfojtom ezt a büdöskvát, hát hogy írhat ekkora állatságot".

Én meg szakadtam magamban. Ugyanis a kedves budoskva főorvosnő olyat írt, amitől simán ott véreztem volna el a műtőasztalon és nem tudtak volna megmenteni. Erre azt mondta a másik jobb fej, hogy ne foglalkozzak vele, és be ne vegyem, amit az a bolond írt :)

De ez a ritkább ez igaz.

2024. márc. 8. 20:23
 37/37 anonim ***** válasza:
100%
Hivatalos meg peres esetekben meg nyílvánosan nem szoktak csak extrém esetekben, beteg előtt simán.
2024. márc. 8. 20:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!