Miért folyik állandóan az orrom egy bizonyos eltöltött idő után a hidegbe mikor nem is vagyok megfázva? 🤷
Figyelt kérdés
Mitől lehet?2021. dec. 25. 23:38
1/5 anonim válasza:
Ez így természetes ez mindenkinek így van. Ha arra vagy kíváncsi H miért pont így akkor nézz utánna a légzés rendszernek vagy az orr felépítésének.
2/5 anonim válasza:
Én nekem is volt. Allergia teszten voltam, és mióta szedem a gyógyszert azóta nem, de előfordul néha, hogy folyik nekem is.
Ettől függetlenül a válaszra én is kiváncsi vagyok.
3/5 anonim válasza:
Gondold el a meleg lakásból pl. kivennél a hidegre egy üveglapot vagy fordítva rögtön lecsapódna a pára a hőmérsékletkülönbség kapcsán. Ha az orrodon keresztül a testedből a 36 fok körüli levegő kiáramlik és találkozik a kinti 0 meg x mínusz fokos levegővel ott is lesz ám lecsapódás és "csöpögni" fog az orrod.
4/5 anonim válasza:
Nem volt nehéz beírni a Googlebe, hogy ,,miért folyik az orr hidegben".
Javasolnám néhány embernek az agy használatát, mert elég gáz, hogy csak odáig terjed ki, hogy ide írogasson, de rákeresni már nem tud semmire.
5/5 A kérdező kommentje:
4/4 eldugulhatnál :)
Epp ez a baj, hogy mindent elhisztek, amit ezen a szaron olvastok...
2021. dec. 27. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!