Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Miért folyik állandóan az...

Miért folyik állandóan az orrom egy bizonyos eltöltött idő után a hidegbe mikor nem is vagyok megfázva? 🤷

Figyelt kérdés
Mitől lehet?

2021. dec. 25. 23:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez így természetes ez mindenkinek így van. Ha arra vagy kíváncsi H miért pont így akkor nézz utánna a légzés rendszernek vagy az orr felépítésének.
2021. dec. 25. 23:41
 2/5 anonim válasza:
100%

Én nekem is volt. Allergia teszten voltam, és mióta szedem a gyógyszert azóta nem, de előfordul néha, hogy folyik nekem is.

Ettől függetlenül a válaszra én is kiváncsi vagyok.

2021. dec. 25. 23:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Gondold el a meleg lakásból pl. kivennél a hidegre egy üveglapot vagy fordítva rögtön lecsapódna a pára a hőmérsékletkülönbség kapcsán. Ha az orrodon keresztül a testedből a 36 fok körüli levegő kiáramlik és találkozik a kinti 0 meg x mínusz fokos levegővel ott is lesz ám lecsapódás és "csöpögni" fog az orrod.
2021. dec. 26. 00:05
 4/5 anonim ***** válasza:
64%

[link]

Nem volt nehéz beírni a Googlebe, hogy ,,miért folyik az orr hidegben".

Javasolnám néhány embernek az agy használatát, mert elég gáz, hogy csak odáig terjed ki, hogy ide írogasson, de rákeresni már nem tud semmire.

2021. dec. 26. 09:36
 5/5 A kérdező kommentje:

4/4 eldugulhatnál :)

Epp ez a baj, hogy mindent elhisztek, amit ezen a szaron olvastok...

2021. dec. 27. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!