Az orvosok miért nem tudják beismerni, hogyha tévednék? Vagy ha hiányos a tudásuk bizonyos téren? Nálam fitymaszűkületet állapítottak meg, győzködtek róla, hogy csak körülmetéléssel oldható meg. 25f
Szóval! Elmentem orvoshoz, mert volt panaszom, nem ezzel kapcsolatban, viszont természetesen ez is zavart, mivel nem tudtam nemi életet élni. Azt mondta nekem a kedves doktor úr, hogy teljes körülmetélést kell csinálni, mert ez máshogy nem oldható meg. Megkérdeztem, hogy nincs-e valami megoldás, plasztika, vagy akármilyen más, mivel én azért már tájékozódtam és tudtam, hogy nem csak ez az egy műtéti megoldás létezik, viszont ő azt mondta kijelentően, hogy nem létezik más esetemben, a pofámba tagadta mindazt, ami egyébként az interneten is elérhető több klinika webhelyén is.
Mivel én benne vagyok a piercing be és fültágítóm is van, így tudom, hogy a bőr nyújtható, ezért utána olvastam, hogy van-e valami amivel kitágít hatom a szűkült részt. Természetesen nekem csak olyan szűkületem volt, hogy csak merev helyzetbe nem lehet egyáltalán felhúzni a bőrt a péniszemen, viszont lankad állapotban hátrajött és akkor tudtam tisztítani, ezért gondolom amit én csináltam olyanoknál nem biztos, hogy működik, akiknek teljes letapadás van .
Találtam egy oldalt, ahol lehetett rendelni rengeteg méretű ilyen gyűrűt, ez szilikonból van, és annyi volt a dolgom, hogy ezeket hordjam, és amikor már eléggé kitágult a bőr egy méretnél, akkor cseréljek nagyobbra.(Akárcsak fültágításkor ) Egy nagyon aranyos orvosi csapat van mögötte, és nagyon sokat segítettek online. Nem fogom leírni, hogy kik ők, akinek kell az járjon utána, én nem fogok tanácsot osztani főleg nem orvosi tanácsot, főleg nem a mai világban!
Visszamentem az nemrég az orvoshoz a panaszommal ami egyébként megszűnt, (ugyanis kipisiltem a vesehomokot) visszamentem kontrollra és rákérdeztem a dologra. Tagadta a dolgod, hogy ez megoldódható magától, mindaddig, amíg meg nem vizsgálta a péniszemet és meg nem állapította, hogy az a koromnak és fejlettségemnek teljesen megfelelő, semmi probléma nincs vele, ahogy a heréim sem kisebbek se nagyobbak mint az átlag. Tehát a papírra már nem került rá a relativ phimosis , ami az első papíron szerepelt, de persze arról a tényről hogy megoldódott a problémám, csak qussoltak ...
A kérdésem az, hogy ha szemmel látható hogy tévedett, és szemmel látható hogy fingja nem volt arról, hogy létezik alternatív megoldás, akkor miért nem lehet ezt beismerni? Miért nem lehet jobban utánajárni hogy más pácienseknél akár még ajánlja is? Miért egy radikális beavatkozást ajánlott nekem? Mi ez a felhivalkodó stílus még akkor is, ha az arca előtt van az, hogy nem igaz amit állít!? Ez csak ide haza jellemző az orvosokra? Vagy nyugatabbra is ilyenek?
Megjegyzem azóta már éltem nemi életet, egyébként nem volt annyira fantasztikus, mint amit ígérnek és amit leírnak róla XD
25F
Nem azt mondtam, hogy a titulusa miatt ő nagyobb ember, mint Te. Vagy neked csönd és az lesz, amit Ő mondd. Azt mondom neki sokkal nagyobb szakmai tapasztalata van, mint neked és ez TÉNY. Az egy dolog, hogy Te utána olvasol dolgoknak, ez még nem jelent semmit.
Az orvos elmondja az általa vélt legjobb lehetőségeket a TE esetedben, és vagy elfogadod vagy nem. Nem tartanak pisztolyt a fejedhez, hogy bármibe is belemenj, szabad választás van. :).
Te azt választottad, hogy nem mész bele és pont. Nem kell ezen rúgózni. Nyilván vannak tapasztaltabb és a témára jobban specializálódott orvosok és vannak nem annyira jók is. Valaki ebben jó, valaki meg abban, de még ha kevésbé is tudja akkor is jobban, mint Te. Ha meg cáfolod akkor tessék: lehet menni az orvosira és elvégezni!
„ Azt mondom neki sokkal nagyobb szakmai tapasztalata van, mint neked és ez TÉNY. Az egy dolog, hogy Te utána olvasol dolgoknak, ez még nem jelent semmit.„
Az is TÉNY, hogy tévedett!
Egyébként cáfolom, és iszonyat sokat számít, hogy utána olvasok dolgoknak! Gyakorlatilag egy teljesen felesleges csonkításról kimértem meg magamat!
De miért is kéne orvosit végezzek ahhoz hogy kimondja az igazat? Lenézek a lábam közé és látom! Nem nagyon értem ezt az egészet, nem nagyon értem a te gondolatmenetedet! Nagyon nem vagyunk egy platformon szerintem!
Nem az orvosok ellen beszéltem,bár ők sem tévedhetetlenek, hanem arról, hogy A,B,vagy C opció lenne számomra a legideálisabb. Amúgy ha tudnám magam gyógyítani, hidd el, nem járnék orvoshoz soha!
14-es voltam .
"Honnan tudjuk, hogy elmúlt neki? Vagy hogy volt-e neki? :)"
Hát, ha nagyon akarod, megmutathatom neked személyesen!
Az orvosok az egészség vámszedői. Azért mondta, hogy műtani kell, mert az neki nagyon is jól jövedelmez. Mivel érzékeny rész, számított a leendő hála-pénzedre is. (Tudom, hivatalosan nincs már) Ő is csak pénzből él. Ha azt mondja vegyél tágító-gyűrűket, abból neki 1 Ft haszna sincs - hacsak a tágítógyűrű gyártó nem ad neki részesedést az ajánlásért.
Ismertem olyan orvost, aki a hivatalos fizetését 17 éven keresztül nem vette fel a bankszámlájáról, mert annyi hálapénzt zsebelt be. Ezért.
"Na várj arra igazolást hogy doki tévedett mert nem tévedett. "
Amikor odamentem merev állapotban nem lehet EGYÁLTALÁN hátrahúzni a bőrt, most pedig, hogy kezeltem tágítással, teljesen hátra megy merev állapotban! Tökéletes erekcióm van, sehol nem feszes és nem takar ki semmit!
Ne is haragudj de IGEN, TÉ-VE-DETT!
Kijelentette, hogy ezt máshogy nem lehet kezelni! Az pedig, hogy te azt állítod, hogy ez visszafog szűkülni, azt majd az idő eldönti.
Azért egy kis okosság a bőrről:
Ha kiveszem a fültágítót a fülemen a bőr is visszaszűkül valamennyit egy idő múlva, mivel nincs használva! Ahogy a bőr a hasadon, nagyobb fogyás után is visszamegy, (tudom, hogy nagy túlsúly után kialakulhat a kötény-has, viszont még akkor is próbálja a bőröd visszavenni a természetes alakját ) ebből lesznek a striák!
Most két lehetőség van, folyamatosan használom a péniszemet, amit meg is teszek egyébként, mert amúgy a maszturbálási szokásaim is megváltoztak, ugyanis eddig nem úgy végeztem önkielégítést, hogy hátrahúztam teljesen a fitymámat. Viszont mivel napi szinten csinálom, így eleve használatban van, nem fog visszaállni! A másik lehetőség pedig az lenne, hogy ha nem akarnám napi szinten használatba venni a nemiszervemet, akkor használom kéne a tágító gyűrűt helyette. Nem fog visszaállni az eredeti állapot, hacsak nem hagyom!
Szóval igazad is van, és nem is! A genetikai háttérrel teljesen igazad van, viszont azt nem veszed figyelembe, hogy használatban van, és ebből kifolyólag amíg használom, addig az amit írtál nem fenyeget!
Van egy olyan mondás angolul, hogy "don't use it you lose it ". nagyon igaz!
"hosszútávon metélés legjobb, és még előnyös"
Akkor javaslom, hogy minél előbb végezted el magadon, illetve a barátnődet se kíméld, hiszen a nőket is lehet!
"Az orvosok az egészség vámszedői. Azért mondta, hogy műtani kell, mert az neki nagyon is jól jövedelmez. Mivel érzékeny rész, számított a leendő hála-pénzedre is. (Tudom, hivatalosan nincs már) Ő is csak pénzből él. Ha azt mondja vegyél tágító-gyűrűket, abból neki 1 Ft haszna sincs - hacsak a tágítógyűrű gyártó nem ad neki részesedést az ajánlásért.
Ismertem olyan orvost, aki a hivatalos fizetését 17 éven keresztül nem vette fel a bankszámlájáról, mert annyi hálapénzt zsebelt be. Ezért."
Ebben hatalmas igazság van szerintem is egyébként! De azért feltételezzük, hogy nem minden orvos ilyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!