Miért kapok mindentől hugyúti fertőzést?
Egy pár éve akut prosztatagyulladást mutattak ki nálam. Szedtem rá gyógyszert és még most is szedek rá gyógynövényes szert. Így egész jó a helyzet. De óvszer használat után vizési fájdalmaim szoktak lenni. A lényeg, hogy nem érhet semmi a makkomhoz. Ha egy kis nyál vagy valami odakerül, vége. Egyszerűen hugyúti fertőzést kapok(legalábis fellépnek a tünetei) . Olyan, mintha semmilyen védelmi vonal nem lenne. Volt már ilyen másnak is? (nem vagyok allergiás az óvszerre) Évek óta nem érhettem a barátnőmhoz óvszer nélkül és már megbolondulok egy kis orális szexért óvszer nélkül. Az urológusnak elmondtam, hogy ezek a tüneteim, de nem tudott rá semmit mondani+ neten sem találtam ezzel kapcsolatos információt. Nincs baktériumom, mert már rengetegszer elmentem tesztre és sosem mutatott ki semmit. Merre induljak?
A grapefruitmagcsepp ami segít +az antibiotikus dolgok. De nem értem miért, ha nem találnak baktériumot.
Előre is köszi a segítséget :)
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!