Ha el vagyok hízva, de az étteremben adnak adnak fastfood-ot, az emberölési kísérlet?
17f vagyok.
Középiskolás Tanuló, de ilyen súllyal nehéz nagyon. 48-as cipőkben járok, de harcolok egy jobb világért😃. Célom, hogy amikorra 18 leszek, ez Segélyszervezetet hozzak lértre >>110fölött megbecsülve>>-néven. Európa szerte előadásokat, Pride-os felvonolásokat tartanánk. Az Ismerőseimmel van egy csoprt tím is. Már 🇸🇰- ból is van egy Tagunk.
Ilyen erővel vizet se igyál, mert abba bele lehet fulladni.
Én is kövér vagyok, de legalább próbálok tenni ellene. Másokat hibáztatni a saját restségedért nem elegáns.
Gyk oldal a legjobb barátod?
Loser
Nem. Van sok Barátom😅
-De Ők megértenek [ egy csónakban vannak mint Én, Ők is elhízottak]- de mihelyst jön a szikrázó-szemet ájulásig gyönyörködtető őszi napsugár-nekivágunk az amatőr-csapatsportnak.
1. az ember hadd döntse már el, hogy mit akar enni, nem a pincér dolga a te egészségügyi problémáidban rendet tenni
2. pont az hiányzik a világból, hogy rakás kövér, egészségtelen ember még pride-ot tartson. a kövérségben semmi nincs, amire büszkének kellene lenni.
3. mi a francért nem eszel húst? megfelelően elkészítve gyakorlatilag a legdiétásabb kaja, ami csak létezik
Holnap ELVILEG JÓ IDŐ lesz. De ami vokt, az majd lesz. Ha lemaradunk?
Nembaj, máskor♥️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!