Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha el vagyok hízva, de az...

Ha el vagyok hízva, de az étteremben adnak adnak fastfood-ot, az emberölési kísérlet?

Figyelt kérdés
110kg vagyok. De az Éttermekben kiszolgálnak.

2023. nov. 11. 23:04
1 2
 11/20 anonim válasza:
100%

Ha nem szolgálnának ki, akkor meg az lenne a baj.

Sportolj, fuss sokat akár futógépen akár a szabadban.

Egyél egészségesebben.

Aludj 8 órát kB.

Hagyd el a cukros italokat, és csak vizet igyál.

2023. nov. 11. 23:34
 12/20 anonim ***** válasza:
67%

Gyanítom troll kérdés...

Ne a húst hagyd el, hanem a tésztát meg a kenyeret. Cukros üdítők szintén kuka. Meg ezt a body positivity baromságot is verd ki a fejedből. Nem kell reklámozni ha dagadt vagy, tenni kell ellene. Ne normalizáljunk már egy olyan "betegséget" ami a világon a legtöbb áldozatot szedi

2023. nov. 11. 23:41
 13/20 anonim ***** válasza:

È n a földet akarom kivasalni hogy aztàn mostmàr tènyleg laposlegyen!

Akik robbanòszereket töltènyeket gyàrtanak..akkor azokis mind gyilkos kisèrletezôk?hogyvanez?

2023. nov. 12. 00:11
 14/20 anonim válasza:

Amúgy 190 centi és izmos egy ismerősöm. 106 kg a testsúlya mivel magas és konditermbe jár emellett. Rajta izom van, rajtad zsír. Akkor neki se adjanak enni gyorskajáldaban a testsúlya miatt?

Értem én kérdező, hogy unatkozol, de helyette inkább azon gondolkodj el, hogy vettél ezer vagy kétezer akármennyiért gyorskaját, ahelyett hogy vettél volna 10 tojást és csináltál volna belőle rántottát, főtt tojást, tükörtojás te vagy amit akarsz és az jóval olcsóbb, plusz nem egyszerre eszed meg úgysem. Tehát a helyedben inkább elgondolkoznék azon, hogy miért is itt irogatom a badarságokat ahelyett hogy életmódot váltanék

2023. nov. 12. 06:18
 15/20 anonim ***** válasza:
Kicsit meg vagy keveredve. Egyrészt csoportban akarsz harcolni az elhízottak megbecsüléséért, másrészt le akarsz fogyni, ezzel kizárnád magad a saját csoportodból. Szerintem harcoljatok, az egyszerűbb. Pl legyen az éttermek, boltok bejáratánál analizátor, testtömeg indexhez kötve lehessen rendelni, vásárolni ételeket. Ezzel évtizedekig el tudnátok bohóckodni mire esetleg lesz belőle valami.
2023. nov. 12. 08:13
 16/20 anonim ***** válasza:
Simán csak renyhe agyműködés. Kezeltesd magad.
2023. nov. 12. 08:35
 17/20 anonim ***** válasza:

Nem. Az alkoholistának is kiadják az alkoholt és a tüdőrákosnak is a dohányt.

És ez így van jól. Mindenkinek joga van tönkretennie a saját egészségét. Azt kéne elérni, hogy maguktól jöjjenek rá, hogy valtoztatni kell.

A húst pont nem kellett volna elhagynod.

A szénhidrátokat kéne visszafognod: ne zabálj annyi kenyeret, tésztát, cukros cuccokat. Az élelmiszerboltban a péksüteményes részlegre rá se nézz. Az olajban kisütött dolgokat (sült krumpli, csipsz, fánk stb.) is engedd el.

A tej helyett is inkább vizet igyál.

2023. nov. 12. 08:42
 18/20 anonim ***** válasza:
Nem, mert az emberszabásúakra nem vonatkozik.
2023. nov. 12. 10:19
 19/20 anonim ***** válasza:

"az emberölési kísérlet?"

Nem. Az ilyesmi birka hizlalási kisérletnek számít.

2023. nov. 13. 16:06
 20/20 gungasam ***** válasza:
Ha azt eszed amit kérsz legfeljebb öngyilkossági kísérlet lehet . Ha vonat elé veted magad ne a masinisztát hibáztasd!
2024. jan. 13. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!