Kiskoromban sose értettem, hogy mások minek húzzák hátra. Aztán felnőttem, és olyan lett a péniszem, mint azok a multifunkciós slaggfejek, csak sose tudod, hogy milyen fokozatra van állítva mielőtt pisilni kezdek. Akkor rá kellett jönnöm, hogy a fityma csak még egy réteg bőr, ami változtatja a sugár irányát, úgyhogy átszoktam arra, hogy kicsit hátrébbhúzom.
De az meg persze túl sok precízitást igényel, hogy kicsit hátrébbhúzzam, ígyhogy általában csak felrántom.
2023. nov. 2. 19:11
12/20 anonim válasza:
Én is mindig vissza húzom! 67/F
2023. nov. 2. 19:33
13/20 anonim válasza:
Kicsit húzom hátra. Így pontosabban lehet célozni és nem megy a fityma alá a cucc. 22 éves vagyok
2023. nov. 5. 11:43
14/20 zeldor válasza:
Hátrahúzom mert így kevesebb pisi marad rajta, és amikor végeztem akkor ostorszerűen megrántom a farkam, hogy az utolsó csepp is lejöjjön, majd visszatolom a fitymát. De újabban egész nap hátra van húzva a fitymám és saját maga alá van fordítva, így olyan mintha körül lennék metélve.
2023. nov. 6. 17:40
15/20 anonim válasza:
Hátrahúzom többnyire.22
2023. nov. 7. 13:31
16/20 anonim válasza:
Gabcsi te egyszer hátrahúzva hordod,egyszer metélt vagy.
Melyik az igaz?
2023. nov. 7. 19:51
17/20 anonim válasza:
Hátrahúzom és így hagyom, jobb egésznap így tartani, csak a metéltet tartom jobbnak. Ott tényleg nincs a zavaró fityma.
2024. jan. 31. 10:45
18/20 anonim válasza:
Nem húzom hátra,oka:metélt vagyok.
2024. márc. 24. 08:27
19/20 anonim válasza:
Regebben nem huztam hatra, kb 3 eve kezdtem el, hogy hatrahuzom valamennyire amikor pisilek. Egy ideje meg mar mikor vegeztem, akkor amikor lerazom, akkor teljesen hattahuzom es ugy rakom el. Mostanaban meg egyre kevesbe vagy lassabban csuszik vissza a fitymam a makkomra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!