Pisilésnél ti hátrahúzzátok vagy nem a fitymátokat?
Figyelt kérdés
Ha hátrahúzod:Milyen okból teszed? Ha nem húzod hátra; Milyen okból teszed? Hány éves vagy?2023. nov. 1. 08:57
2/20 anonim válasza:
Hátrahúzom, mert úgy nem akadályozza a vizelet útját és nem lesz nedves a vizelettől a fityma alatt.
3/20 anonim válasza:
Többnyire magátol is hátul van, így nem húzigálom.
4/20 anonim válasza:
Hányszor lesz még ez kérdés egyébként?
Illetve őszintén várom a választ, hogy ez egyébként miért fontos?
Amúgy hátrahúzom, ha ennyire kíváncsi vagy a válaszra. 29 vagyok
5/20 anonim válasza:
4-esnek teljesen igaza van és egyetértek vele
6/20 anonim válasza:
Hátrahúzom, mert túllóg a fitymám a makkom hegyén, és szétvereti a vizeletet minden irányba. Ha hátrahúzom, akkor meg könnyebben lehet egy pontra irányítani.
7/20 anonim válasza:
Fiatal koromban én sem húztam hátra. Azután megnősültem, és 2x volt gombám, 3x herpeszem a fityma alatt. Ezek a finomságok ugyanis imádják a nyirkos, sötét helyeket. Ezért húzom hátra. Amúgy meg mindenki azt csinál, amit akar.
8/20 anonim válasza:
Régen én sem húztam hátra. Aztán elkezdtem állandóan hátrahúzva hagyni a fitymát, így most megintcsak nem kell külön hátrahúzni, hiszen már alapból is így van.
9/20 anonim válasza:
Van mikor igen,van mikor nem. Pl ülve nem, részegen se.
10/20 gabcsi válasza:
26 éves korom óta hátra van húzva, 39 vagyok most, minden téren jobb így!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!