Fityma szűkületem lehet?
Segítség, nagyon félek.
Ha magamnak csinálom a maszturbálást akkor nem fáj, de nem tudom teljesen lehúzni a bőrt, úgymond feszül. A lila részhez is ha hozzá érek fàj picit. Ha meg más csinálja egyenesen éget. Ez fityma szűkület lehet?
43.
Ne éld bele magad drága.
Csak annak a férfinak van ilyen gondja, akire nem figyelt az anyukája pici gyerekként amikor fürdette.
Ilyen problémája elvileg senkinek nem szabadna lennie felnőtt korban.
Akkor még nem hallottál felnőttkori szerzett fitymaszűkületről. Cukorbeteg férfiaknál alakulhat ki, mert y vizelet magasabb cukortartalma miatt hajlamosabbak a helyi gyulladásra. Persze ez részben elkerülhető lenne, ha sok fiú vagy férfi hátrahúzná a fitymáját pisiléskor és nem belevizelnének. Szomorú, de erről kellene társadalmi "nevelést" folytatni. A fityma- illetve makkgyulladás után a bőr bereped és elveszti rugalmasságát, majd hegesedve gyógyulhat. Tisztelet a kivételnek. De akinek pedig feszül vagy hátrahúzhatatlan lesz az előbőre, akkor ott már csak a körülmetélés lesz eredményes hosszútávú megoldás.
Fitymatúltengés esetén, amikor jócskám kinyúlva túllóg és erekcióban is feltorlódik a hímvessző szárán, akkor szintén nem lesz más megoldás. Magától nem fog imával, önsajnálattal vagy nézegetéssel megrövidülni.
45.
Ez bizonyára tényleg nagyon ritka lehet, mert én még soha nem hallottam erről, pedig már túl vagyok az 5X- en
Jól vagyok köszönöm szépen, szépen gyógyulgatok
Van egy elég nagy vérrögöm, az nem tudjátok mikor múlik el? Kicsit zavar. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!