Fityma szűkületem lehet?
Segítség, nagyon félek.
Ha magamnak csinálom a maszturbálást akkor nem fáj, de nem tudom teljesen lehúzni a bőrt, úgymond feszül. A lila részhez is ha hozzá érek fàj picit. Ha meg más csinálja egyenesen éget. Ez fityma szűkület lehet?
Szüleidnek azért tegyél erről említést,mert ez az ő feladatuk lett volna, még pici gyerekként.
Ilyenkor már nem annyira kellemes.
Elmentem urologiára, egyből mondták hogy ez fityma szűkület
Valamilyen kenőcsöt ajánlott rá ami baktérium ölő a műtétig, szerintetek a Tetran jó lehet rá?
Hát ha ott voltál, akkor miért nem írták fel neked a kenőcsöt?
Vagy ha recept nélkül kiváltható, akkor miért nem mondták meg, hogy mit kell rá kenned a műtétig?
A Tetran kenőcs egy szélesspektrumú antibiotikumos kenőcs. Ha azt javasolták, akkor azt váltsd ki, és azt használd. Bár nem tudom, hogy recept nélkül egyáltalán kiváltható-e, vagy csak receptre.
Megnéztem neked, és recept nélkül is ki lehet váltani bármelyik gyógyszertárban, de nincs rajta semmilyen eü. támogatás.
Az ára 2,780Ft és 3,190Ft között változik, ez attól függ melyik patikában veszed meg.
Nem emlékszem mit mondott az orvos de a leneyeg az volt hogy a műtétre ne legyenek ott bacik
Végül megvettem a Tetran-t. Remelem nem okozok vele kárt
Köszönöm szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!