Fityma szűkületem van es nemsoká műteni fognak. Akinek esetleg volt mar ilyen műtétje tudna mesélni mi Hogyan zajlik altatnak e stb?
1 ez halas utan irtad le :D mert 1 anyira faj h soha nem felejted el plusz egy aldozat sem irna szakszerűen hátrarántottak.
Mütét sajnos ritkan megy altatásban magyarországon félnek az altatástol
meg kevés az alatatoorvos fájni mütét elvileg nem fog de gyogyulasi idő sajnos igen
mennyi van még mütétig?
4 legalább öszinten leirta ha le is pontoztak
ilyen reszletesen meg nem irta senki le
"magad magad alá csavarják az egyik kezed a lepedőbe"
Ilyen rögzítési módot a magyar kórházban nem alkalmaznak.De olyan sincs hogy a beteg teljesen meztelen van.Csak a műtött terület van szabadon. Meg vannak a speciális rögzitési módok.
A karokra azért is szűkség van,mert oda egyéb műszerek is kapcsolva vannak,pl vérnyomásmérő.Ez is 1 műtét,bármi adódhat,és erre is fel vannak készülve . A műtött mellére,vagy elébe 1 paravánt tesznek ,hogy nem kell látni a folyamatot,mert az is rosszul létet okozhat.
Vannak törvényi előírások is,hány évesig kell altatni,és helyi érzés telenitést alkalmazni.Ez nem altató orvos lététől függ.
18 felett helyi érzéstelnitést alkalmaznak.
Ez nem őszinte leírás,inkább egy műtét előtti megfélelmítés volt .
Több féle ok miatt műtöttek már,de ilyenről még a kórházban sem hallottam.Szerintem nem véletlen pontozták le mások sem.
4. Te hülye vagy , csak ijesztgetni akarsz?
AZért van az érzéstelenítés hogy semmit nem lehet érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!